Σάββατο, 11 Μαΐου 2024, 15:40

Ο Χαράλαμπος Κακιούζης στον ”Δήμο της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο

Δηλώνει αυτοδιοικητικός και παραμένει στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Κακιούζης, ο οποίος ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, παραμονή 15γουστου από τον ”Δήμο της καρδιάς μας” με επικεφαλής τον Νίκο Γεωργάκο.

Ο Χαράλαμπος Κακιούζης είναι αστυνομικός με μία τεράστια εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού έχει περάσει και από την θέση του αντιδημάρχου με μεγάλη προσφορά στα κοινά.

Ο εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι ένας νέος άνθρωπος που επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, είναι αγαπητός τόσο στο τόπο καταγωγής του που είναι ο Ωρωπός όσο και στην πόλη της Πρέβεζας.

”Επιθυμώ να συνεχίσω να προσφέρω στην τοπική αυτοδιοίκηση, για αυτό και παραμένω αυτοδιοικητικός για πάνω από δέκα χρόνια” δηλώνει στο onprevezanews.gr.

Ο Χαράλαμπος Κακιούζης στις εκλογές του 2019 εκλέχθηκε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου του πρώην δημάρχου Χρήστου Μπαϊλη με 742 ψήφους.

Ο ίδιος ωστόσο αμέσως μετά την εκλογή του ”τράβηξε” έναν μοναχικό δρόμο, αφού ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό ”Δημοτική συνεργασία”.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου ο Χαράλαμπος Κακιούζης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Γεωργάκου με τον οποίο συναντήθηκε και συμφώνήθησαν να πορευτούν από κοινού προκειμένου να συνεχιστεί το έργο της νυν δημοτικής αρχής.

Προηγούμενο Άρθρο

ΑΠΑΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ: Με ψεύτικα email δήθεν από τα ΕΛΤΑ ζητούν προσωπικά στοιχεία

Επόμενο Άρθρο

Παναγία η Πρεβεζάνα γράφει ο Αποστόλης Κατσανάκης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...