Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 6:51

Ο Φώτης Ζέρβας υποψήφιος με τον ”Δήμο της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο

Η υποψηφιότητα του Φώτη Ζέρβα αποτελεί μια από τις πιο δυνατές ”πολιτικές” μεταγραφές που έκανε ο επικεφαλής του ”Δήμου της καρδιάς μας” Νίκος Γεωργάκος, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται μπροστά και πάντα στο πλευρό όσων έχουν χρειαστεί βοήθεια.

Ο Φώτης Ζέρβας έχει ένα πλούσιο κοινωνικό βιογραφικό, καθώς η ενασχόλησή του με τα κοινά και όχι μόνο ξεκινάει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ο σημερινός πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, προέρχεται από τον κεντροαριστερό χώρο και συγκεκριμένα από το ΠΑΣΟΚ, όπου έχει διατελέσει γραμματέας της Ν.Ε Πρέβεζας, τα δύσκολα χρόνια όπου αρκετοί ”σύντροφοί” του έψαχναν τρόπους να αποχωρήσουν προς άλλους πολιτικούς χώρους.

Επίσης υπήρξε μέλος του ΠΑΣ Πρέβεζα, όταν ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον ίδιο να εκπροσωπεί το Επιμελητήριο ως μέλος του Δ.Σ, καθώς επίσης και μέλος του Δ.Σ της γυναικείας ομάδα βόλεϊ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας.

Πρόεδρος του συλλόγου Εθελοντών αιμοδοτών Πρέβεζας για πολλά χρόνια με τεράστια κοινωνική προσφορά και βοήθεια σε όποιον χρειάστηκε αίμα.

Μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Παντοκράτορα με πολλές δράσεις, ενώ το δημοτικό του Παντοκράτορα είναι το πρώτο και μοναδικό σχολείο της πόλης που διαθέτει απινιδωτή.

Ο Φώτης Ζέρβας είναι εκλεγμένο μέλος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, καθώς ο ίδιος είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Το 2019 ο ίδιος συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο ”Δημοτική ανατροπή” με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ροπόκη με τον οποίο εκλέχθηκε, ενώ μετά και την ”πολιτική συμφωνία” με τον Νίκο Γεωργάκο τοποθετήθηκε πρόεδρος στη ΔΕΥΑ Πρέβεζας, όπου παραμένει έως και σήμερα.

Άνθρωπος ακούραστος, άνθρωπος που επί των ημερών του η ΔΕΑΥ Πρέβεζας πραγματοποίησε τόσα έργα όσα δεν είχαν ποτέ άλλοτε.

Ο Φώτης Ζέρβας ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Βαγγέλη Ροπόκη εδώ και έναν χρόνο περίπου, όταν ο δεύτερος αποφάσισε να αποχωρίσει ως συνδυασμός από την συμφωνία που είχε με τον Νίκο Γεωργάκο.

Πλέον ο Φώτης Ζέρβας αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς προέδρους που έχουν περάσει από την επιχείρηση, αφού με το έργο του και την εργατικότητά του έχει κερδίσει το στοίχημα της καθημερινότητας και την εμπιστοσύνη των δημοτών.

Ο ίδιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Η αρχηγός Αθανασία Τοτσίδου συνεχίζει στον Φιλαθλητικό

Επόμενο Άρθρο

Σημαντική αναβάθμιση και τηλεμετρία στο δίκτυο ύδρευσης Πολυσταφύλου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...