Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 16:37

Ο Φώτης Ζέρβας ”κάρφωνει” τον Σύνδεσμο για το νερό – Απελπισία και αγανάκτηση των πολιτών

Το θέμα για το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, όπως το νερό έχει παραγίνει και κανείς πλέον δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, στην Πρέβεζα, αφού όλοι ”σφυρίζουν” αδιάφορα και δεν ενδιαφέρετε για τους πολίτες της πόλης.

Τον τελευταίο μήνα τουλάχιστον το νερό έχει γίνει είδος προς εξαφάνιση, με τον Σύνδεσμο Ύδρευσης να είναι άφαντος και να εμφανίζετε μόνο διά δελτίων τύπου του προέδρου της Γιώργου Σαργιάνογλου, ο οποίος είναι και ο αντιδήμαρχος Π.Ε Ζαλόγγου.

Μάλιστα σε πρόσφατη σύσκεψη στο Δημαρχείο υπό τον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο και την συμμετοχή του Συνδέσμου, αλλά και της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, όλοι συμφώνησαν ότι η κατάσταση αυτή θα πρέπει να αλλάξει και μάλιστα σύντομα, με τον δήμαρχο να ζητά περισσότερα κυβικά νερού από τις πηγές του Αγ. Γεωργίου προς την πόλη της Πρέβεζας, κάτι το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε συμφωνηθεί.

Όμως μία βλάβη στον αγωγό του Μιχαλιτσίου έφερε τα πάνω κάτω με τους κατοίκους να είναι εκείνοι που πλήρωσαν και πάλι τη ”νύψη”.

Και εν μέσω Πανδημίας και καύσωνα η Πρέβεζα ξανά μένει και πάλι χωρίς νερό σε αρκετές περιοχές με τους πολίτες πάλι να βρίσκονται σε ”προπολεμική” κατάσταση, αφού δεν υπάρχει νερό ούτε να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Ο μόνος που βγαίνει και ενημερώνει είναι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, ο οποίος χωρίς να έχει ευθύνη για την κατάσταση είναι εκείνος που μέσω social media ”κάρφωνει” τον Σύνδεσμο Ύδρευσης και κατ’ επέκταση τον πρόεδρο της Γιώργο Σαργιάνογλου, ο οποίος μάλλον δεν έχει καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος.

Τελικά ποιος κάνει κουμάντο στην Ύδρευση; Ένα ερώτημα πολιτών το οποίο χρειάζεται απάντηση.

Κύριοι τελικά κάθε χρόνο η κατάσταση με το νερό πάει από το κακό στο χειρότερο. Βγείτε να πείτε αλήθειες στον κόσμο, που αγωνιά και παρακαλάει για το νερό, το οποίο μάλιστα το χρυσοπληρώνει.

Πως περιμένετε τουρίστες όταν δεν τους προσφέρετε τίποτα και τους αναγκάζεται αντί να διαφημίζουν την Πρέβεζα, στο τέλος να την δυσφημίζουν μέσω των social media και να μας κοροϊδεύουν.

Πείτε την αλήθεια επιτέλους. Πόσα πληρώνει η ΔΕΥΑ Πρέβεζας, πόσα η ΔΕΥΑ Λευκάδας στον Σύνδεσμο για το νερό και πόσα κυβικά στέλνονται στην Πρέβεζα και πόσα στην Λευκάδα.

Αν δεν μπορείτε να κάνετε τα αυτονόητα ΚΥΡΙΟΙ να να δώσετε νερό στους πολίτες, όσες μετάνοιες και σταυροκοπήματα να κάνετε τα λάθη σας δεν διορθώνονται. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Προηγούμενο Άρθρο

Επιτροπή Πρέβεζα 1821-2021: ”Τελετή μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Σουλιωτών”

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 1.465 κρούσματα, 5 θάνατοι, 142 διασωληνωμένοι – 8 Π.Ε Πρέβεζας, 34 Π.Ε Ιωαννίνων, 2 Π.Ε Άρτας και 6 Π.Ε Θεσπρωτίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...