Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 21:42

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Κώστας Τζίμας, παρουσίασε επίσημα το ψηφοδέλτιο του

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Κώστας Τζίμας, από το ξενοδοχείο Καλαμίτσι.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου και συνεργατών θα γίνουν στις 27 Ιουνίου 2021 με δύο υποψηφιότητες αυτή του νυν προέδρου Θωμά Κάρτσακλα και του υποψήφιου Κώστα Τζίμα.

Ο κ. Τζίμας κατά την διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου τόνισε ότι για πρώτη φορά πραγματοποιούνται αρχαιρεσίες για την ΕΠΣ με αυτό τον τρόπο, όπως με διαφάνεια και εξωστρέφεια.

”Θέλουμε να αναδείξουμε το νέο ήθος που από την επόμενη ημέρα θα εφαρμόσουμε. Όλοι οι υποψήφιου που είναι μαζί μου είναι άνθρωποι της σκληρής δουλειάς και του μόχθου. Είναι άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και τους νέους ανθρώπους. Κανένας από τους υποψήφιους δεν ζει από το ποδόσφαιρο, αλλά ούτε βλέπει την ενασχόλησή του με αυτό με σκοπό τον πλουτισμό του ή το βιοπορισμό του.” είπε ο κ. Τζίμας.

Το επόμενο διάστημα σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο θα παρουσιαστεί και το πρόγραμμα, το οποίο θα έχει επίκεντρο την διαφάνεια, το ευ αγωνίζεστε και την πολιτική των ίσων αποστάσεων.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων για το Δ.Σ, την οποία έκανε ο ίδιος ο κ. Τζίμας ανά διαμερίσματα.

Δήμος Πάργας

Κώστας Τζίμας – Ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου – Υποψήφιος πρόεδρος

Τα τελευταία 8 χρόνια είναι εκλεγμένος στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ενώ ταυτόχρονα είναι πρόεδρος όλων των πρωταθλημάτων.

Κώστας Λαμπρούσης – Ελεύθερος Επαγγεματίας – Διαχειριστής στο pargasport

Δήμος Πρέβεζας

Απόστολος Τάσσης – Δικηγόρος

Χρήστος Πιτσούνης – πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής, Ιδιοκτήτης εταιρίας Security

Χαράλαμπος Καλαντζής – πρώην πρόεδρος στην Ένωση Πρέβεζας

Γιάννης Σπυράκος – Ελεύθερος Επαγγελματίας στην εστίαση

Δήμος Ζηρού

Βαγγέλης Φίντζος – Συνταξιούχος από το Νοσοκομείο Πρέβεζας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας

Κώστας Φραδέλος – πρώην αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος

Δήμος Λευκάδας

Δημήτρης Ζακυνθινός – Ελεύθερος επαγγελματίας στην εστίαση, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Φίλιππος Σκληρός – Δημοτικός σύμβουλος, πρώην πρόεδρος σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους

Ο κ. Τζίμας παρουσίασε τους δέκα από τους 11 τελικούς υποψήφιους. Ο 11ος είναι από τον Δήμο Ζηρού, με το όνομά του να αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της Φιλιππιάδας και σημαντικό στέλεχος της σημερινής τωρινής δημοτικής αρχής.

Τέλος ο κ. Κώστας Τζίμας, ως υποψήφιος πρόεδρος, αλλά και μέλος της σημερινής διοίκησης της ΕΠΣ, κάλεσε τον κ. Θωμά Κάρτσακλα να ανοίξει αμέσως τα γραφεία της ΕΠΣ, τα οποία είναι κλειστά επί σειρά μηνών.

”Δεν μπορεί να ανακοινώνει εκλογές, να ανακοινώνει οικονομικό και διοικητικό απολογισμό και τα γραφεία της ένωσης να είναι κλειστά” κατέληξε ο κ. Τζίμας. Στην παρουσίαση το παρών έδωσαν γνωστοί επιχειρηματίες και ιατροί από την Πρέβεζα και την Λευκάδα, δείχνοντας την στήριξή τους στο πρόσωπο του υποψήφιου για την θέση του προέδρου της ΕΠΣ Κώστα Τζίμα.

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 1.918 κρούσματα, 54 θάνατοι, 626 διασωληνωμένοι. 45 Π.Ε Ιωαννίνων, και 4 Π.Ε Θεσπρωτίας 1 Π.Ε Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Στην ΕΡΤ 1 για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...