Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 13:21

Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στην Άρτα – Συνάντηση με τους δημάρχους της Ηπείρου (βίντεο-φωτογραφίες)

Στην Άρτα βρέθηκε το απόγευμα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τους δημάρχους της Ηπείρου και συζήτησε μαζί τους σοβαρά θέματα που ”καίνε” την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού.

Η σύσκεψη έγινε στο δημαρχείο Άρτας, εκεί όπου ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ως οικοδεσπότης υποδέχθηκε τον υπουργό.

Στην σύσκεψη παρευρέθησαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος, ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, αντιπεριφερειάρχες, θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, οι δήμαρχοι της Ηπείρου και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Το υπουργό Εσωτερικών καλωσόρισε ο κ. Τσιρογιάννης, ο οποίος στην συνέχεια έδινε τον λόγο στους δημάρχους, οι οποίοι παρουσίαζαν τα θέματα που τους απασχολούν.

Οι δήμαρχοι της Ηπείρου, παρουσίασαν τα θέματα της έλλειψης προσωπικού, της χρηματοδότησης και των έργων που χρονοτριβούν στα διάφορα υπουργεία με αποτέλεσμα όπως οι ίδιοι είπαν πολλές φορές είτε οι εργολάβοι να σταματούν είτε αυτά να μην γίνονται και ποτέ.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης από την πλευρά του, έδειξε να γνωρίζει όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους δήμους, τονίζοντας ότι η Ελληνική κυβέρνηση ήδη έχει ξεκινήσει να τα ταξινομεί μέχρι να δώσεις άμεσες λύσεις σε όλα.

Μάλιστα ορισμένοι δήμαρχοι είπαν ότι δεν μπορεί ειδικά στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, να μπαίνουν τα ίδια κριτήρια σε όλους τους δήμους της χώρας, αφού τα δεδομένα κυρίως πληθυσμιακά είναι διαφορετικά, προτείνοντας να εντάσσονται ως μικροί, μεσαίοι και μεγάλοι δήμοι.

Ο κ. Βορίδης και αυτό είπε ότι η κυβέρνηση το εξετάζει και πολύ σύντομα να δοθούν λύσεις.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Πρέβεζας: Επιμνημόσυνη δέηση για τον Οδυσσέα Ανδρούτσο

Επόμενο Άρθρο

Ποια τα προβλήματα των δήμων της Ηπείρου – Τι παράπονα έκαναν οι δήμαρχοι στον υπουργό Εσωτερικών (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

The Best Laptops of 2021

Which on back name investigating both phase between counter-productive chime desk took of dresses workmen. Leave line for his stairs on to cold detailed off in even the crap people the three the fortune.