Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 1:16

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας – Λευκάδας είναι πλέον γεγονός

Μετά από παρότρυνση πολλών συναδέλφων προπονητών ποδοσφαίρου της ΠΡΕΒΕΖΑΣ /ΛΕΥΚΑΔΑΣ και συνεχείς προσπάθειες, μιας ομάδας 27 ατόμων, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, είναι γεγονός.

Αρχικά θα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα 27 ιδρυτικά μέλη που έβαλαν την υπογραφή τους καθώς και τους υπόλοιπους συναδέλφους προπονητές που μας στήριξαν στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε τον σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου ΠΡΕΒΕΖΑΣ / ΛΕΥΚΑΔΑΣ έναν σύνδεσμο αποδεκτό από όλους, έναν σύνδεσμο που θα κάνει το όραμα μας πραγματικότητα, έναν σύνδεσμο που τα δικαιώματα του προπονητή θα πάρουν σάρκα και οστά.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τους ανθρώπους που μας βοήθησαν, να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια αυτή τον νομικό μας σύμβουλο κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΣΤΑ, καθώς επίσης και τον κ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ ΛΑΜΠΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΕΠΠ.

Ο Σ.Π.Π. ΠΡΕΒΕΖΑΣ / ΛΕΥΚΑΔΑΣ θα είναι ενωτικός προς όλους τους συναδέλφους προπονητές της ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ και δεν θα έχει αντιπαράθεση με κανέναν, είναι ο σύνδεσμος που αγκαλιάζει όλους τους προπονητές ανεξαρτήτως διπλώματος (PRO-A-Β-C) και η προσπάθεια αυτή γίνεται για να βρουν οι προπονητές την θέση που τους αναλογεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι προπονητές θα είναι ενημερωμένοι για τα δικαιώματα τους βάσει των νόμων και του κανονισμού προπονητών της Ε.Π.Ο. και της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (ΠΕΠΠ) της οποίας γίναμε μέλος.

Καλούμε όλους τους προπονητές ποδοσφαίρου της ΠΡΕΒΕΖΑΣ / ΛΕΥΚΑΔΑΣ να ενώσουμε την δύναμη μας και την φωνή μας, να ακουστούμε στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι αποκτώντας έτσι την αίγλη που αρμόζει στον Έλληνα Προπονητή.

ΠΡΕΒΕΖΑ 20-12-2023
– Η –
ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο Άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία, ο Δήμος Πρέβεζας ολοκλήρωσε το  Santa Run 2023 το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Δ.Ε. Λούρου σας προσκαλεί ο Δήμος Πρέβεζας την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...