Ο Σύνδεσμος διαιτητών έκοψε την πίτα του – Τιμήθηκε η μνήμη του Γιώργου Φραγκούλη (video-pics)

Ημερομηνία:

Ο σύνδεσμος διαιτητών Πρέβεζας πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ταβέρνα ‘’Βαθύ’’, παρουσία του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, του επικεφαλή του δημοτικού συνδυασμού ‘’Ανάπτυξη Τώρα’’ και υποψήφιου δήμαρχου Γιώργο Νίτσα, σύσσωμου του Δ.Σ, μελών και φίλων.

Η υπέροχη βραδιά ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του συνδέσμου διαιτητών Βασίλη Τάγγα και του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, ενώ ακολούθησαν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, όπου όλοι ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία.

Η 17η Φεβρουαρίου ήταν σημαδιακή ημέρα γιατί πριν από έναν χρόνο, είχε φύγει από την ζωή ο Γιώργος Φραγκούλης, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Πρέβεζας.

Έτσι το Δ.Σ θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη του και την πολυετή προσφορά του στον χώρο της διαιτησίας έδωσαν τιμητική πλακέτα στην οικογένειά του.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε συγκινημένος ο γιος του Κώστας Φραγκούλης, ο οποίος και αυτός είναι μέλος του συνδέσμου διαιτητών.

Ο Κώστας Φραγκούλης συγκινημένος ευχαρίστησε για την τιμητική πλακέτα, ενώ αναφερόμενος στον πατέρα του είπε ότι σήμερα τους βλέπει από εκεί πάνω.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολύ χορό και τραγούδι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έντονη χαλαζόπτωση «χτύπησε» τη Φιλιππιάδα – Κλειστό το επαρχιακό δίκτυο Φιλιππιάδας–Ρωμιάς, μεγάλη προσοχή στους οδηγούς (video)

Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της...

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (14 Ιουνίου – 20 Ιουνίου 2026

ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ του π. Δημητρίου ΜπόκουΤο Πεντηκοστάριο έκλεισε....

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ιδιωτικών υπαλλήλων Πρέβεζας ΛΑΝΤΖΑ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλοι, σερβιτόροι, εργαζόμενοι σε λάντζα, σε σκάφη και γενικά...

Στη Βουλή από τον Κώστα Μπάρκα η εγκατάλειψη του Δυτικού Ξηροβουνίου – Χωριά χωρίς καμία συγκοινωνιακή σύνδεση με Πρέβεζα, Φιλιππιάδα και Ιωάννινα

Την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης του συγκοινωνιακού αποκλεισμού των κοινοτήτων...