Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 7:38

Ο Σύλλογος Εστίασης & Καφέ Μπαρ Πάργας παραδίδει τα κλειδιά της εστίασης

Ο Σύλλογος Εστίασης & Καφέ Μπαρ Πάργας, καλεί τα μέλη του την Τετάρτη 10/02 σας στην Παραλία/Άγκυρα,να δώσουμε προς πάσα κατεύθυνση ένα δυνατό μήνυμα. Η Εστίαση, ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι,οι άνθρωποι της Εστίασης δεν θα μείνουμε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια.
Βάλαμε πλάτη όπως μας ζητήθηκε τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα με ότι αυτό συνεπάγεται,ματώνουμε όντας κλειστοί για μήνες και παίρνουμε πίσω επιστρεπτέα δανεικά και εσχάτως χλευασμό.
Καταθέτουμε όλοι το κλειδί που αντιπροσωπεύει την επιχείρηση μας, τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και συνεχίζουμε δυναμικά. Είμαστε μόνο στην αρχή…
Προηγούμενο Άρθρο

Γιώργος Τριανταφυλλίδης: “Η μεγαλύτερη, αέναη και ανεξάντλητη πηγή έμπνευσής μου είναι η ζωή και το έργο του Χριστού και των Αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.”

Επόμενο Άρθρο

Κώστας Πιέτας: “Πρόκληση είναι, να κάνω κάποια έργα που να αγγίζουν τη μεγάλη γλυπτική. Να αγγίζουν τα έργα μου, τις ψυχές των ανθρώπων”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Πρέβεζας

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του νεοσύστατου Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών […]