Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 17:20

Ο Στέργιος Γιαννάκης και οι ισχυρές γνωριμίες του

Στον απόηχο της επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Αμερικανού Πρέσβη Τζόρτζ Τσούνη και του εκτελεστικού διευθυντή του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC) Έντι Ζεμενίδη στην Πρέβεζα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, τα οφέλη για το νομό είναι πολλά και σημαντικά.

Η επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του Βουλευτή Ν.Δ Στέργιου Γιαννάκη, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό, πιστώνεται στα συν του βουλευτή, όπου χωρίς τυμπανοκρουσίες, δελτία τύπου και πολιτικές φαμφάρες, ο νομός σύντομα θα ξεκινήσει να εισπράττει θετικά σε πολλούς και σημαντικούς τομείς, όπως τουρισμό κ.α.

Το ”κλειδί” της επίσκεψης ήταν ο Έντι Ζεμενίδης, όπου όσοι τον γνώρισαν μιλούν για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν την τεράστια δύναμη που διαθέτει και τις ”πλάτες” που έχει βάλει ουκ ολίγες φορές, στην Αμερική υπέρ της Ελλάδας σε σχέση με τις Τουρκικές προκλήσεις.

Μάλιστα ο Στέργιος Γιαννάκης μιλώντας στο onprevezanews.gr για την επίσκεψη δήλωσε: ”Η επίσκεψη είχε ιδιωτικό χαρακτήρα, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να καλεστούν θεσμικοί φορείς, προκειμένου να υπάρξει μία πρώτη γνωριμία με τους καλεσμένους μας, που τίμησαν την Πρέβεζα, ενώ οι συνεργασίες θα συνεχιστούν και θα υπάρχει τεράστιο όφελος για το νομό. Είμαι σίγουρος ότι τόσο ο κ. Τσούνης όσο και ο κ. Ζεμενίδης δεν γνώριζαν τις ομορφιές που υπάρχουν. Δήλωσαν ενθουσιασμένοι, ενώ στις συζητήσεις που είχαν με τους φορείς δήλωσαν την στήριξή τους σε ότι κριθεί αναγκαίο για την τουριστική και όχι μόνο ανάπτυξη του νομού μας΄΄.

Δεν μιλάμε για μια απλή τυπική γνωριμία, μιλάμε για φιλίες που δένουν τους ανθρώπους και σίγουρα τα οφέλη από αυτές είναι πολλά.

Ο Στέργιος Γιαννάκης τα χρόνια της πολιτικής τους διαδρομής μας έχει συνηθίσει να κινείται χωρίς πολλές τυμπανοκρουασίες. Είναι άνθρωπος των πράξεων και αυτό το εκτιμούν όχι μόνο οι πολιτικοί του φίλοι, αλλά και οι αντίπαλοί του, οι οποίοι του το αναγνωρίζουν.

Ο ίδιος θέλει να κρατά χαμηλό προφίλ, σε σημείο που από μικρή μερίδα ανθρώπων παρερμηνεύεται χωρίς να γνωρίζουν τι πραγματικά έχει κάνει ο ίδιος για την Πρέβεζα.

Βέβαια στο προφίλ κάθε πολιτικού θα πρέπει να εμφανίζονται έργα και πράξεις που κάνει για δικό του όφελος, ιδιαίτερα αν βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν τις εθνικές εκλογές.

Ο Βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι έργα γίνονται με σωστό προγραμματισμό και παρεμβάσεις που ενισχύουν τα θέλω του νομού μας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ελεύθερη είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο του Καστριού για ενημέρωση του κοινού για τις ανασκαφές

Επόμενο Άρθρο

Wayde van Niekerk: Injured South African ruled out of 2018 Commonwealth Games

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...