Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 15:38

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα Σπύρος Ρεκατσίνας μίλησε για την φετινή πορεία του συλλόγου

Στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη, μίλησε τηλεφωνικά το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα Σπύρος Ρεκατσίνας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του φετινού πρωταθλήματος και τη νέα προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για την επιστροφή του στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αναφέρθηκε στους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν να ενισχύσουν φέτος τον σύλλογο για να εκπληρώσει τους στόχους του, ενώ μίλησε και για τις ομάδες που θα ”χτυπηθούν” με τον ΠΑΣ Πρέβεζα για την άνοδο.

Επίσης ο Σπύρος Ρεκατσίνας μίλησε και για την βοήθεια των επαγγελματιών της πόλης, λέγοντας χαρακτηριστικά: ” Φέτος χαμηλώσαμε τις χορηγικές μας τιμές, προκειμένου να μπορέσουν και άλλοι επαγγελματίες να μας βοηθήσουν οικονομικά. Θέλουμε την στήριξη όμως και των φορέων να σταθούν δίπλα μας σε κάθε μας βήμα”.

Τέλος ο κ. Ρεκατσίνας τόνισε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται, ενώ θα υπάρξει και προπώληση εισιτήριων για τα εντός έδρας ντέρμπι, εκεί όπου ο ΠΑΣ θέλει την στήριξη των φιλάθλων στις κερκίδες για να γίνουν ο 12ος παίκτης.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣ Πρέβεζα στο βίντεο:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ελεύθερη Πρέβεζα,1912-2021 – Η πόλη γιορτάζει, τιμά και θυμάται..

Επόμενο Άρθρο

Ο δικηγόρος Βασίλειος Γιάπρος μίλησε για το αρχαιολογικό εύρημα του Δημήτρη Καραμανίδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...