Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 16:32

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος στην Πρέβεζα (video-pics)

Στην Πρέβεζα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος, ο οποίος αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, θα είναι ένας εκ των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Τον Θανάση Εξαδάκτυλο καλωσόρισε στην Πρέβεζα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας Δημήτρης Σουμαλεύρης καθώς επίσης και πολλά στελέχη της Ν.Δ του νομού Πρέβεζας.

Πιο συγκεκριμένα το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν. Πρέβεζας Νίκος Σολδάτος, το μέλος της Π.Ε της Ν.Δ Τζιανλούκα Ματσίρας, ο αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού της Ν.Δ στην Ήπειρο Παναγιώτης Γκανάλας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι από όλους τους δήμους του νομού, και πλήθος κόσμου.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Θανάσης Εξαδάκτυλος ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου Dioni, λέγοντας: ‘’Στην Πρέβεζα έχω αρκετούς φίλους. Μακάρι να μπορούσα να επισκέφτομαι την Πρέβεζα πιο συχνά, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται’’.

Ένα από τα θέματα που συζήτησε ο κ. Εξαδάκτυλος με τους παρευρισκόμενους ήταν το θέμα του νοσοκομείου, για το οποίο ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου είπε ότι η Πρέβεζα χρειάζεται οπωσδήποτε ένα νέο νοσοκομείο και γενικότερα έναν εκσυγχρονισμό των υποδομών υγείας.

Προηγούμενο Άρθρο

Γλασκόβη 2024: Τέταρτος ο Νυφαντόπουλος και εκτός ημιτελικών στα 60μ. (video)

Επόμενο Άρθρο

Αίτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδιάς Σπλάντζας για ένταξη του μυθικού ποταμού Αχέροντα στον κατάλογο άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...