Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 21:43

Ο Πρεβεζάνος κομμωτής Σπύρος Νάτσος μίλησε στο MEGA για τον κορονοϊό και την περιπέτεια υγείας του

Το 2022 δεν μπήκε με το δεξί για τον γνωστό Πρεβεζάνο κομμωτή Σπύρο Νάτσο, ο οποίος νόσησε με τον κορονοϊό όπως σας είχαμε ενημερώσει στο onprevezanews.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο ίδιος όπως μας είχε ενημερώσει είχε βαριά συμπτώματα της νόσου, με τον ίδιο να δηλώνει μετανιωμένος που δεν είχε εμβολιαστεί νωρίτερα.

”Μετάνιωσα που δεν έκανα το εμβόλιο. Νόμιζα ότι λόγω της ηλικίας μου θα την γλίτωνα. Όμως από τον κορονοϊό τελικά δεν γλιτώνει κανείς. Εύχομαι να μην χειροτερέψουν τα πράγματα” είχε πει στο onprevezanews.gr.

Σήμερα μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, δηλώνοντας ότι την ημέρα που έμαθε ότι είναι θετικός ζήτησε και έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της johnson & Johnson.

Ο 25χρονος κομμωτής αν και αρχικά αντιεμβολιαστής, σήμερα και μετά την περιπέτεια της υγείας του, δηλώνει υπέρμαχος του εμβολιασμού, στέλνοντας ταυτόχρονα και ένα μήνυμα προς όλους εκείνους που ακόμη δεν έχουν κάνει εμβόλιο.

Δείτε τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 33.716 νέα κρούσματα, 70 θάνατοι και 639 διασωληνωμένοι – 143 Π.Ε Πρέβεζας, 179 Π.Ε Άρτας, 126 Π.Ε Θεσπρωτία και 494 Π.Ε Ιωαννίνων

Επόμενο Άρθρο

Ο πρόεδρος των ξενοδόχων Πάργας Ευθύμιος Παππάς στο κεντρικό δελτίο του OPEN (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...