Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 22:09

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα περιμένει τις ανακοινώσεις ΕΠΟ και ΓΓΑ

Η ΓΓΑ πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την επιστροφή στα γήπεδα για συλλόγους εθνικών κατηγοριών όλων των αθλημάτων, ανάμεσά τους και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου, εκεί όπου αγωνίζεται και ο ΠΑΣ Πρέβεζα.

Μάλιστα στην ανακοίνωση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), αναφέρεται ότι μετά τις 27 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν να ”πατάνε” χορτάρι οι ποδοσφαιριστές της Γ’ εθνικής και λίγες ημέρες αργότερα θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Η Πανδημία ωστόσο και η αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις δημιούργησε πολλά προβλήματα στους συλλόγους, που είναι κυρίως οικονομικά.

Στον ΠΑΣ Πρέβεζα, ο οποίος αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, επιθυμούν να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα, ωστόσο θα περιμένουν τις τελικές αποφάσεις τόσο της ΕΠΟ, όσο και της Γ.Γ.Α για τον τρόπο διεξαγωγής τους πρωταθλήματος, προκειμένου να λάβει το Διοικητικό Συμβούλιο τις τελικές του αποφάσεις, για το αν αγωνιστεί ή όχι στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε αντίθεση με τον ΠΑΣ Πρέβεζα, στο γήπεδο μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του Αχέρων Καναλακίου, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία.

Προηγούμενο Άρθρο

Έκκληση Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου για την τήρηση μέτρων λόγω έξαρσης Covid-19

Επόμενο Άρθρο

Την Κυριακή θα γίνουν radip test στην Φιλιππιάδα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...