Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 13:32

Ο Παργινός Γιάννης Μπάμπος υπερασπίζεται την γαρίδα Αμβρακικού στην Θεσσαλονίκη (video)

Στο γνωστό εστιατόριο ”Μαύρη Θάλασσα” στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός Παργινός επιχειρηματίας Γιάννης Μπάμπος, ο οποίος έδωσε στον ιδιοκτήτη και head chef Αλέξανδρο Τοκίδη, ένα θαλασσινό δώρο που δεν ήταν άλλο από τις γαρίδες Αμβρακικού.

Το εστιατόριο ”Μαύρη Θάλασσα” είναι γνωστό για την θαλασσινή του γαστρονομία, ενώ με μία ιστορία σχεδόν 100 ετών είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία στο είδος του.

Ο Γιάννης Μπάμπος λοιπόν προσέφερε ένα κουτί με γαρίδες Αμβρακικού ζητώντας από τον Head Chef να κάνει σύγκριση με τις γαρίδες του Θερμαϊκού.

”Η γαρίδα Αμβρακικού είναι πιο νόστιμη από την γαρίδα Θερμαϊκού” ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννης Μπάμπου απέναντι στον Αλέξανδρο Τοκίδη, ο οποίος όπως είπε επειδή η κάθε περιοχή έχει την δικιά της εποχή για γαρίδες, ενώ όσον αφορά την γαρίδα του Αμβρακικού, η ”Μαύρη Θάλασσα” την μαγειρεύει το καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Μπάμπος μάλιστα είπε προς το Head Chef ότι ο ίδιος ο Ωνάσης πήγε την γαρίδα του Αμβρακικού στην Αμερική και ξετρελάθηκαν όλοι οι Αμερικανοί.

Τα δώρα όμως δεν ήταν μόνο οι γαρίδες, καθώς ο Γιάννης Μπάμπος προσέφερε ένα αυγοτάραχο και μία κωλοχτύπα.

Τέλος ο Γιάννης Μπάμπος ζήτησε από όσους βλέπουν το βίντεο να δηλώσουν ποια γαρίδα τους αρέσει περισσότερο, με την γαρίδα του Αμβρακικού να εισπράττει την πλειοψηφία των θετικών σχολίων.

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο:

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ – Με γκράφιτι η νέα στάση του ΚΤΕΛ στο Δημοτικό στάδιο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Γιάννης Νυφαντόπουλος: “Η ομάδα 4Χ100 μ. είναι ικανή να τρέξει στον τελικό της Ρώμης”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...