Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 11:34

Ο Παναγιώτης Γκιοσάς δυναμώνει το ψηφοδέλτιο της ”Ανάπτυξης Τώρα΄”

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας. Υποψήφιος με την “Ανάπτυξη Τώρα” στις δημοτικές εκλογές Οκτωβρίου 2023 θα είναι ο Γκιοσάς Παναγιώτης , ο οποίος παράλληλα θα ενισχύσει τον στρατηγικό σχεδιασμό της παράταξης σχετικά με την Τουριστική ανάπτυξη και προβολή του τόπου μας.

  • Ο Παναγιώτης είναι Πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στον τουριστικό κλάδο αφ’ ενός στην Διοίκηση Ξενοδοχείων , αφ’ ετέρου ως εκπαιδευτής ενηλίκων στα τοπικά ΙΕΚ και ΚΕΚ σε ειδικότητες που σχετίζονται με τον Τουρισμό.
  • Με διαρκή αναζήτηση και παρακολούθηση ακόμη και σήμερα Εξειδικευμένων Σεμιναρίων Μετεκπαίδευσης είτε σε διαχείριση πελατών που ανήκουν σε ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες είτε στις νέες τεχνολογίες που έχουν πλέον εισβάλει στον κλάδο.
  • Είναι Γενικός Γραμματέας και Ιδρυτικό Μέλος Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας (2017 εώς και σήμερα)
  • Ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος επί σειρά ετών της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας

Σε δήλωσή του ο Παναγιώτης αναφέρει: Θεωρώ ιδιαίτερα τιμητικό ο επιφανής συμπολίτης μας που ηγείται μιας ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές καθώς και οι Συνεργάτες του να μου προτείνει να συμπορευτώ μαζί τους. Με την λογική αυτή αποφάσισα λοιπόν να συμμετέχω στον ανεξάρτητο Συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» του Γιώργου Νίτσα στον οποίο πίστεψα και εκτιμώ ότι θα είναι η αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος μας. Ο Τουρισμός αποτελεί πλέον ιδιαιτέρως σημαντικό μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και απαιτεί λεπτές ενέργειες και στοχευμένες κινήσεις ώστε να πάμε προς τα μπρος αλλά να πάμε και σωστά, δημιουργώντας υπεραξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Με την 30 ετή εμπειρία μου στον Τουρισμό και από όποιο μετερίζι μου ανατεθεί θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάδειξη, στην βελτίωση και την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος μας, ώστε να λάβει η περιοχή μας την θέση που πραγματικά της αξίζει στον τουριστικό χάρτη, αλλά και να επιδιώξουμε την πολυπόθητη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο και κανείς δεν περισσεύει. Δηλώνω εκλεγμένος ή μη, πλάι στον Γιώργο Νίτσα και πλάι στον Δήμο μας

Ο Γιώργος Νίτσας με τη σειρά του δηλώνει: “Ο Παναγιώτης θα βοηθήσει την παράταξή μας στον αναπτυξιακό στρατηγικό σχεδιασμό της παράταξης σχετικά με την Τουριστική ανάπτυξη και προβολή του τόπου μας. Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι σε πορεία νίκης, συγκροτώντας ένα εξαιρετικής ποιότητας ψηφοδέλτιο, που θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Με τον ”Δήμο της καρδιάς μας” υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Σπύρος Πουλιάνος

Επόμενο Άρθρο

Γιώργος Ντόντης – Από τις μεγαλύτερες ”πολιτικές μεταγραφές” στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Γεωργάκου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...