Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 9:55

Ο νομός Πρέβεζας ψηφίζει πρώτο κόμμα τη Ν.Δ – Μεγαλειώδης η κεντρική ομιλία των υποψηφίων βουλευτών (video-pics)

Μηνύματα αισιοδοξίας και νίκης στις εκλογές της Κυριακής έστειλαν οι υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη της Ν.Δ. κατά την κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΔΕΕΠ Ν. Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πόλη της Πρέβεζας.

Καλωσόρισμα απεύθυνε ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Πρέβεζας Σωτήρης Πάτσης, ενώ την εκδήλωση συντόνιζε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν. Πρέβεζας Νίκος Σολδάτος. Ακολούθησαν οι ομιλίες των τεσσάρων υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στην Π.Ε.Πρέβεζας Μαρίας Κατσικοβόρδου, Στέργιου Γιαννάκη, Σπύρου Κυριάκη και Ιωάννας Μπεϊντάρη, οι οποίοι κάλεσαν τους πολίτες να στηρίξουν την ΝΔ και να την αναδείξουν πρώτο κόμμα στην Πρέβεζα και τόνισαν όλοι μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Σταθερά-Τολμηρά-Μπροστά για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες!

Σε όλα όσα χρειάζεται να διεκδικήσει η Πρέβεζα την επόμενη τετραετία αναφέρθηκε η Μαρία Κατσικοβόρδου, σημειώνοντας ότι αποτελεί βασική μέριμνα η Υγεία για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, χρειαζόμαστε δρόμους, σύνδεση με Ιόνια Οδό, καλά φωτισμένο επαρχιακό δίκτυο. Σημείωσε ότι στις εκλογές της 21η Μαΐου ανεβαίνουμε όλοι μαζί ως Ελλάδα στο άρμα της προόδου, της ανάπτυξης, της εξέλιξης. Στις εκλογές της 21ης Μαΐου επιλέγουμε, την ισχυρή Ελλάδα του 2027. Κάλεσε τους νέους να πάνε την Κυριακή στις κάλπες και να ψηφίσουν για το μέλλον τους, η ίδια αναφέρθηκε και στο ρόλο της γυναίκας που δημιουργεί και εξελίσσετε και τόνισε είναι καιρός να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας.

Στη συνέχεια ο Στέργιος Γιαννάκης σημείωσε ότι η δύναμή του είναι η εμπιστοσύνη των πολιτών της Πρέβεζας και τόνισε “σήμερα στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι να οδηγήσουμε τη χώρα σε ένα καλύτερο αύριο που μπορεί να εγγυηθεί η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης”. Κατηγόρησε τoν ΣΥΡΙΖΑ και υπερασπίστηκε το έργο της ΝΔ που όπως είπε στήριξε όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες. Υπερασπίστηκε τη θητεία του ως βουλευτής και μίλησε για τα έργα που έγινα στο νομό τα τελευταία χρόνια που όπως είπε περίμενε πολλά χρόνια η περιοχή μεταξύ των οποίων η παράκαμψη της Νικόπολης και η ενοποίηση του αρχαιολογικού χώρου που ανοίγει τον δρόμο για την ένταξη της Νικόπολης στα μνημεία Πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, η αποκατάσταση και ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης, η αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης της Πρέβεζας . “Στις 21 Μάη ανοίγουμε νέα σελίδα για το νομό μας και συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη μέρα. Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά” τόνισε ο κ. Γιαννάκης.

Με αναφορά στη μικρασιατική καταστροφή και το μήνυμα «Δεν ξεχνώ» ξεκίνησε την ομιλία του ο Σπύρος Κυριακής, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι την Κυριακή 21η Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει μια νέα εντολή. Αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής και σε εμβληματικά έργα για την Πρέβεζα και την περιφέρεια της που όπως είπε έχουν μείνει στάσιμα μεταξύ των οποίων τα θέματα υγείας το οδικό δίκτυο, τα προβλήματα των ΤΟΕΒ και σημείωσε ότι οι πολίτες την Κυριακή θα δώσουν μια και μόνο απάντηση σταθερά, τολμηρά, μπροστά . Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι ακόμη σαν αντιπολίτευση ψήφισε όχι σε κάθε τι που θα πήγαινε τη χώρα μπροστά.

Την Κυριακή έχουμε να επιλέξουμε σε δύο αντίθετες πολιτικές σε όλα είπε η Ιωάννα Μπεϊντάρη και ζήτησε από τους παρευρισκομένους να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη επιλέγοντας τη σταθερότητα, την ασφάλεια, την ανάπτυξη, τη στήριξη της κοινωνίας. Η εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου είναι καθοριστική είπε και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της ΝΔ για μια ισόνομη Ελλάδα το οποίο θα μας οδηγήσει όπως είπε στην ευημερία και την πρόοδο. “Για ένα καλύτερο αύριο ψηφίζουμε ΝΔ . Εμπιστευτείτε το πρόγραμμα της ΝΔ για μια ισόνομη Ελλάδα”, σημείωσε.

Προηγούμενο Άρθρο

Δήλωση της Ζήνας Μαλεζά για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Επόμενο Άρθρο

Στέργιος Γιαννάκης στη Δημοτική Ραδιοφωνία: “Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα παρών σε κάθε αγώνα, σε κάθε πρόβλημα” (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...