Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 7:00

Ο ΝΙΟ Πρέβεζας στο ”42ο Lake Garda Meeting Optimist” στην Ιταλία

« Στο “42ο Lake Garda Meeting Optimist” στην Ιταλία, ο ΝΙΟ Πρέβεζας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη διοργάνωση, με τους αθλητές Ρίζου Πηνελόπη, Θεοφάνους Γεώργιο και Ντούκο Γεώργιο να παίρνουν μέρος. Η παρουσία τους σε αυτό το διεθνές γεγονός, με 1200 αθλητές από όλο τον κόσμο, αναδεικνύει το επίπεδο τους και την αφοσίωσή τους στον αθλητισμό.

Η αγωνιστική ομάδα μας, ενισχύοντας το κύρος του ΝΙΟ Πρέβεζας σε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της ιστιοπλοΐας, αντιπροσωπεύει με αξιοπρέπεια και αφοσίωση την Ελλάδα σε αυτήν τη διακεκριμένη διοργάνωση. Μαζί με τους αθλητές μας, έχουμε επίσης την τιμή να αντιπροσωπεύουμε τη χώρα μας με άλλους αθλητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Αυτή η ενιαία αντιπροσωπευτική ομάδα συνιστά ένα ενιαίο μπλοκ που ενώνει διαφορετικές περιοχές και πολιτισμούς της χώρας μας, ενισχύοντας το πνεύμα της εθνικής μας ιστιοπλοΐας σε αυτήν τη διεθνή διοργάνωση.

Εκφράζουμε την εκτίμησή μας για τη συνεχή υποστήριξη των προπονητών μας Στέφανο Λουιν και Αντιγόνη Στρακαντούνα αλλά και των χορηγών μας, οι οποίοι έχουν συμβάλει στην προετοιμασία και την παρουσία μας σε αυτό το επίπεδο ανταγωνισμού.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μεγα χορηγούς, την εταιρεία ΔΗΛΟΣ και το Marine Shop, καθώς και τους χορηγούς μας, την yacht service 24, Μποντίνας Θωμάς και Σια ο.ε και το Αλάτι sea food για την υποστήριξή τους στον ΝΙΟ Πρέβεζας κατά το “42nd Lake Garda Meeting Optimist”. Η συνεισφορά και η αφοσίωσή τους μας επέτρεψαν να συμμετέχουμε σε αυτό το μεγάλο γεγονός της ιστιοπλοΐας. Ευχαριστούμε επίσης τη Superfast για την προσφορά της για τη μεταφορά μας. Η στήριξή σας είναι απαραίτητη για να προχωρήσουμε μπροστά»

Προηγούμενο Άρθρο

Προσλήψεις εποχικού προσωπικού στο Δήμο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Στίβος σχολικό πρωτάθλημα – Η Κυριακή Τσαούση στους τελικούς του Πανελληνίου Ελλάδας – Κύπρου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...