Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 13:09

Ο Νίκος Γεωργάκος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο νίκης των εκλογών του Οκτωβρίου (video-pics)

Ο δήμαρχος Πρέβεζας και υποψήφιος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου Νίκος Γεωργάκος, παρουσίασε το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ”Δήμος της καρδιάς μας” με τους 186 δημοτικούς και τοπικούς υποψήφιους.

Από την πλατεία Ανδρούτσου ο Νίκος Γεωργάκος ξεκινάει τον προεκλογικό του αγώνα με μεγάλο ενθουσιασμό με τον κόσμο να χειροκροτεί τον επικεφαλής του συνδυασμού ”Δήμος της καρδιάς μας”.

ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ 186 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ:

Ο Δήμος Πρέβεζας, ο Δήμος Πρέβεζας έχει Δήμαρχο!

Γιατί ο Δήμαρχος έχει, την πληρέστερη, ικανότερη και καλύτερη ομάδα των 186 Υποψηφίων, οι οποίοι με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και με τη συμμετοχή τους στο ρεαλιστικό όραμα της Νίκης όλων των Δημοτών!

Ένα χειροκρότημα σε όλους εσάς, τους άξιους και ικανούς συνοδοιπόρους, φίλους, συνεργάτες και προπαντός μέλη παλαιά και νέα της μεγάλης οικογένειας του συνδυασμού μας «Δήμος της καρδιάς μας!»

Σήμερα είναι ημέρα χαράς!  Σήμερα, έχουμε εδώ στην Πρέβεζα στην πλατεία Ανδρούτσου την επίσημη παρουσίαση των εκλεκτών μας υποψηφίων, σε μία γιορτή ενότητας, προόδου και ανάπτυξης της δυναμικής επισφράγισης της ανανέωσης της συμφωνίας της νίκης όλων των Δημοτών.

Ποιοτικές υποψηφιότητες από τις Δημοτικές Ενότητες Πρέβεζας, Ζαλόγγου και Λούρου και από τις 25 Τοπικές μας Κοινότητες, σε μία παρουσία αποστομωτικής απάντησης προς κάθε λασπολόγο και φτηνό συκοφάντη!

Επιτρέψτε μου όμως για μία φορά ως οφείλω έχω καθήκον ως επικεφαλής της μεγάλης μας οικογένειας του συνδυασμού μας, να ξεκινήσω απαντώντας ορθά και κοφτά, μα κυρίως ξεκάθαρα και λεβέντικα, κοιτώντας στα μάτια όλους τους Δημότες.

Από εδώ στην πλατεία Ανδρούτσου, με ανάστημα ήθους και περηφάνιας, μιλώντας με τη γλώσσα της αλήθειας για τους ανθρώπους μας αλλά και το πρόσωπό μου, όπου δεν επιτρέπω σε κανένα ανάξιο και αποτυχημένο ακραίο λαϊκιστή, της όποιας παράνοιας τώρα, να λοιδορεί με συκοφαντίες και παραμύθια με δράκους για την υπόληψη και την ακεραιότητά μας.

Διαχρονικά, οι ξεκάθαρες δυναμικές νίκης με ήθος και ευπρέπεια, όπως του ενωτικού ποιοτικού συνδυασμού μας, βάλλονται από τους ανάξιους προς σύγκριση και αήθεις αντιπάλους, μόνο με ανήθικες και ακραίες προπαγανδιστικές πρακτικές κάτω από τη ζώνη και εκτός πολιτικού διαλόγου.

Στην περίπτωση αυτή όμως, παίζει καταλυτικό ρόλο το ποιοι και με ποιο παρελθόν και πορεία κατασκευάζουν και  αναπαράγουν αυτές τις μυθοπλασίες γκεμπελικού χαρακτήρα.

Και στην περίπτωση αυτή, εκτός από τις ανυπόστατες κατά φαντασία κατασκευασμένες μυθοπλασίες, έχουμε το αποτυχημένο και ακραίο παρελθόν και παρόν των λασπολόγων, το οποίο είναι τόσο γραφικό και κοινά γνωστό, που σβήνει κάθε σοβαρότητα και υπόσταση για αυτές, από την κατασκευή τους.

Τονίζω ξεκάθαρα, προς κάθε αποδέκτη, ότι οι προβοκάτσιες της τακτικής του «λέγε-λέγε κάτι θα μείνει στο τέλος»  των ακραίων, που μπορεί να  εκφράζουν κάποιους ξεπερασμένους γραφικούς το ακόλουθο.

Όλους εμάς, τους προοδευτικούς και δημοκράτες, νοικοκυραίους και οικογενειάρχες, με ήθος, ονοματεπώνυμο και πρόσωπο στην τοπική μας κοινωνία, όπου όλοι μας γνωριζόμαστε, ούτε μας αγγίζουν, ούτε καν μας ακουμπούν!

Αλλά και ούτε μας προβληματίζουν, διότι δεν έχει σημασία μόνο στο τι ψέμα λέγεται για εσένα, αλλά και το ποιος το λέει.

Μην ξεχνιέστε κύριοι από την ευκολία των πληκτρολογίων σας, κρυμμένοι πίσω από τις οθόνες σας, του πλαστού ψηφιακού κόσμου που έρπετε. Ο τόπος μας είναι μεγάλης ομορφιάς μεν μα μιας μικρής κοινωνίας δε. Εδώ όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, τόσο για το παρόν όσο και για το παρελθόν του καθενός και αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό αυτό που καθορίζει και το μέλλον κάποιων, όσο και να προσπαθούν να εξελιχθούν με θεμιτά και αθέμιτα μέσα…

Μην παρασύρεστε λοιπόν διαχρονικοί αλλά και επίδοξοι συκοφάντες, από τα ανέξοδα και απρόσωπα λίγα likes στα ψέματά σας, στη ψηφιακή σας ψευδαίσθηση, όταν έχετε ήδη με την αποτυχημένη σας διαδρομή στην πραγματική ζωή, διασυρθεί, περιθωριοποιηθεί αλλά και διαγραφεί από την κρίση και σκέψη της τοπικής μας κοινωνίας.

Η πρώτη σας απάντηση σε κάθε ανυπόστατη και ανήθικη προπαγάνδα και κατηγόρια από τον καναπέ και μακριά από το πεδίο της αληθινής ζωής και της καθημερινότητας, βρίσκεται εδώ μπροστά μας στα 186 καθαρά πρόσωπα της ενότητας, της συνεργασίας, της εργασίας και της γνώσης που απαρτίζουν με αίσθημα ευθύνης αλλά και με αποφασιστικότητα το ψηφοδέλτιο ποιότητας και νίκης του Δήμου της καρδιάς μας!.

Η δεύτερη, σας προειδοποιώ θα είναι πιο θεσμική, ως προς τις συνέπειες των αθέμιτων και ποινικά παράνομων πρακτικών των λασπολόγων και θα έρθει μετεκλογικά.

Η Τρίτη όμως μαζική και πιο δυναμικά αποστομωτική απάντηση, έρχεται την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, από τους ίδιους τους Δημότες, από κάθε Δημοτική Ενότητα και Τοπική Κοινότητα, από κάθε γωνιά και σπιθαμή του Δήμου μας.

Εμείς μιλάμε μία φορά στα λόγια γιατί καθημερινά απαντούμε τόσο στην προσωπική μας ζωή και στις αποστολές μας με έργο και εργασία στο πεδίο μη περνώντας ώρες ατελείωτες στα πληκτρολόγια της ψηφιακής ψευδαίσθησης.

Αγαπητοί Δημότες, 10 λεπτά του χρόνου για μία απάντηση στους αήθεις, άνανδρους λασπολόγους, για τα 4 χρόνια ανήθικων επιθέσεων και προπαγάνδας απέναντι προς εμένα αλλά και στους ανθρώπους του συνδυασμού μας, έχω και το δικαίωμα αλλά και το καθήκον να τα αφιερώσω.

Είναι γνωστό ότι εμείς μιλάμε μία φορά, όπως και οι δημότες στις κάλπες!

Τέλος γνωρίζουμε από την προβλέψιμη ηττοπαθή και τοξική ψυχοσύνθεσή τους, ότι στο πανικό τους – και όχι για την ήττα στις εκλογές, αλλά στον πανικό τους από την απόρριψη της πλειοψηφίας της υγιούς κοινωνίας μας που δέχονται -, θα συνεχίσουν τη λασπολογία δολοφονίας χαρακτήρων, ρίχνοντας τον πήχη της λάσπης και το επίπεδο κιτρινισμού ακόμα πιο χαμηλά.

Όπως λέει με τη viral φράση κάποιος πολιτικός «Αυτοί είστε!»

Αφήνουμε πίσω όμως τώρα τις ψευδαισθήσεις και τα παραμύθια των διαρκώς ηττημένων και πάμε στην αλήθεια και στο φως του συνδυασμού μας «Δήμος της καρδιάς μας!» της νίκης όλων των Δημοτών.

Και στο σημείο αυτό αγαπητές φίλες και αγαπητοί μας φίλοι, όταν μιλάμε για φως, πρέπει και να το εκπέμπεις και να το εμπνέεις αυτόφωτα όχι μόνο να το επικαλείσαι στη σκιά και στο σκοτάδι της τοξικότητας με ετερόφωτες λέξεις σε «copy paste» συνθήματα μετά από τις προσθήκες photoshop και την ασύστολη παραγωγή ελεεινών fake news…

Σήμερα είμαστε όλοι εδώ παρόντες, στη θέση μας για τον πάντα ευπρεπή και τίμιο αλλά δυναμικό αγώνα που θα δώσουμε ενωμένοι με μαχητικότητα και σθένος ξεκινώντας τη γιορτή της ενότητας, της προόδου και της ανάπτυξης για τη νίκη όλων των Δημοτών.

Τι σημαίνει όμως αλήθεια νίκη για όλους εμάς και το συνδυασμό μας;

Σημαίνει ικανοποίηση κάποιας ματαιόδοξης προσωπικής εμμονής και εκδίκηση σε ένα φανταστικό εχθρό που μου φταίει για όλα που δεν καταφέρνω;

Σημαίνει μία εξιλέωση και ένα συγχωροχάρτι από την τοπική κοινωνία μας για τα λάθη και την κακή μας μαρτυρία;

Σημαίνει μία τελευταία ευκαιρία για «ρεφάρισμα» στη χασούρα επαναλαμβανόμενων προσπαθειών εκλογής 20 ετών ;

Σημαίνει μία περιορισμένη κομματική και ιδεοληπτική γραμμή δίχως ελεύθερη σκέψη και σύνθεση ιδεών;

Σημαίνει κολάζ από ολιγοπρόσωπους ή και μονοπρόσωπους φορείς σφραγίδες;

Σίγουρα δεν σημαίνει τίποτα από όλα αυτά τα διχαστικά και τοξικά για το Δήμο της καρδιάς μας και τη νίκη όλων των Δημοτών!

Νίκη όλων των Δημοτών και για τον τόπο μας  σημαίνει ενότητα και σύμπνοια. Νίκη ενότητας σημαίνει προοπτική συνεργασίας και πρόσθεσης δυναμικών και προσωπικοτήτων από κάθε αφετηρία και κάθε πεδίο. Νίκη ανάπτυξης και δημιουργίας σημαίνει προκοπή και βηματισμός προς τα εμπρός δίχως να αφήνουμε πίσω κανένα. Νίκη έργων σημαίνει ρεαλιστική έμπρακτη ανάπτυξη με σχεδιασμό με έμπρακτα αποτελέσματα στην καθημερινότητα του Δημότη. Νίκη προόδου σημαίνει εξέλιξη και παροχή κοινωνικής πολιτικής με συνέπεια και σεβασμό προς κάθε ευάλωτο δημότη που την έχει ανάγκη. Νίκη εξωστρέφειας σημαίνει διεθνείς συνέργειες και συνεργασίες στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στον τουρισμό, γιατί η Πρέβεζα είναι κοσμοπολίτισσα και όχι ένα αποκομμένο εσωστρεφές χωριό όπως κάποιοι το επιθυμούν. Νίκη των μεταβάσεων σημαίνει ζούμε στις προκλήσεις του σήμερα της ψηφιακής επανάστασης και της κλιματικής κρίσης κατακτώντας τις προκλήσεις του μέλλοντος πάντα όμως με σεβασμό στις αξίες μας και στις παραδόσεις μας!

Τέλος νίκη για το Δήμο της καρδιάς μας σημαίνει ρεαλισμός και αποτέλεσμα συνδυασμού εμπειρίας, γνώσης και ικανοτήτων ως προς το αληθινό πεδίο και όχι ευχολόγια σε ένα κατά φαντασία περιβάλλον.

Δήμος της καρδιάς μας! σημαίνει εμείς, σημαίνει εσείς, σημαίνει όλοι, σημαίνει Δήμος Πρέβεζας πιο ψηλά, ακόμα πιο μακριά εκεί που του αξίζει!

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ο Δήμος, δηλαδή το σύνολο, βρίσκεται δίχως διχαστικές διαιρέσεις ή και τοξικές αφαιρέσεις στο όνομα του συνδυασμού μας.

Δεν είμαστε μία συμμαχία ήττας αλλά ούτε μία συνεργασία ανάγκης και εξάρτισης, είμαστε ένα ενωμένο σύνολο ευθύνης και συνέπειας που αναπτύσσεται και παράγει πάντα προσθετικά ενώνοντας δυνάμεις, απόψεις και οδούς, ώστε να πολλαπλασιάζεται η δυναμική του αποτελέσματος και να ωφελείται ο τόπος μας στο πολλαπλάσιο που μπορεί και του αξίζει!

Ο Δήμος τη καρδιάς μας! πάντα με θαυμαστικό αποτελεί πρόσθεση και παράγει πολλαπλασιασμό!

Αποτελούμε την έκφραση της Δημοτικής αρχής όπου στην τετραετή μας θητεία μας, μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες λόγω απλής αναλογικής, αλλά και στις πιο πρωτόγνωρες καταστάσεις επί τρία έτη λόγω της πανδημίας όπου εκτός από τη χώρα μας δοκίμασε τις αντοχές τόσο της Ευρώπης όσο και του πλανήτη, σπάσαμε την απομόνωση με εξωστρέφεια και συνεργασία.

Είμαστε η Δημοτική Αρχή έμπρακτης συνεργασίας που ωθήσαμε και βάλαμε το Δήμο Πρέβεζας στο χάρτη των εξελίξεων, αλλά και μετατρέψαμε τις κρίσεις σε ευκαιρία, όπως άριστα κάναμε στην τουριστική ανάπτυξη όπου ο στρατηγικός σχεδιασμός της δημοτικής αρχή από το 2020 έκανε τη διαφορά που σήμερα αποτελεί μετρήσιμη δυναμική.

Είμαστε η ομάδα της συνέχειας και θετικής διακυβέρνησης και κάθε σωστού και απαραίτητου προγράμματος και έργου, δίχως να κρατάμε κάποιο κομπλεξικό εσωστρεφές σβηστήρι, αλλά αντίθετα ολοκληρώνοντας και προσθέτοντας με την υπογραφή ή και τις προσθήκες και από το δικό μας μολύβι και πληκτρολόγιο εργασίας.

Αποτελούμε σήμερα, ακόμα πιο δυνατοί, ενισχυμένοι και διευρυμένοι με αξιώσεις, ικανότητες, τεχνογνωσία, εμπειρία και ευθύνη προς τους δημότες και τον τόπο μας που αγαπάμε, τη μόνη ρεαλιστική, ενωτική εγγύηση μιας ασφαλούς και λειτουργικής με εμπειρία και τεχνογνωσία δημοτικής αρχής.

Αυτό το εξαιρετικό ψηφοδέλτιο από ικανές και ικανούς συντοπίτες μας, γυναίκες και άντρες, από κάθε γωνιά και σπιθαμή του Δήμου μας και από κάθε επαγγελματική, ηλικιακή, εκπαιδευτική και κοινωνική ομάδα αποτελεί μια δυναμική σύνθεση με συνειδητή απόφαση από κάθε υποψήφιο, της διαχρονικής θέλησης προσφοράς στην εξέλιξη του τόπου μας και όχι ένα γέμισμα πίεσης της τελευταίας στιγμής.

Αποτελεί μία συμφωνία του ΝΑΙ στο αύριο, την προκοπή και στην εξωστρέφεια, από τους πολλούς που λένε το ΟΧΙ στην εσωστρέφεια, την τοξικότητα και τον αντιαναπτυξιακό διχασμό.

Δεν αποτελεί μία απλή λίστα ονομάτων στη σειρά για συμμετοχή στις εκλογές, αλλά ένα σύνολο και μία πρόσθεση ξεχωριστών άξιων και ικανών προσωπικοτήτων και μία σύνθεση σύμπνοιας και έμπρακτης συνεργασίας στο πεδίο του έργου για την καθημερινότητα και όχι στα λόγια προεκλογικών συνθημάτων.

Αγαπητοί μου συνοδοιπόροι, συναγωνιστές και σύντροφοι στο πενταετές ταξίδι σκληρής εργασίας για την ολοκλήρωση του οράματος της νίκης όλων των δημοτών ένα μεγάλο και ξεχωριστό δημόσιο ευχαριστώ προς την κάθε μία και τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά για την τιμή που κάνετε με τη συμμετοχή σας στην πορεία νίκης, ανάπτυξης, προκοπής, προόδου με ήθος και ευπρέπεια.

Είστε για εμένα η μεγάλη οικογένεια του συνδυασμού μας «Δήμος της καρδιάς μας!» και έχετε μία ξεχωριστή θέση στη δική μου καρδιά.

Σας καλώ να δώσουμε τον καλό και τίμιο αγώνα μας, με δυναμική και δίχως κανένα εφησυχασμό, όσο δυνατό και να είναι το ρεύμα νίκης και αποδοχής που δεχόμαστε όλοι μας καθημερινά.

Σας προσκαλώ αυτές τις 34 ημέρες όπου θα παρουσιάσουμε στους Δημότες τόσο το έργο μας όσο και το πρόγραμμά μας να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό που έχετε, ως μία ενωμένη ανοιχτή αγκαλιά προς την κοινωνία.

Σας διαβεβαιώνω, ότι θα είμαι στο πλευρό σας και όπου χρειαστεί ως επικεφαλής θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης των αξιών αλλά και του κοινού μας οράματος.

Αγαπητοί Δημότες Πρέβεζας, έφτασε η ώρα να γνωρίσετε τους  υποψηφίους του συνδυασμού μας «Δήμος της καρδιάς μας!» έφτασε η ώρα της νίκης όλων των Δημοτών, της ενότητας και της ευπρέπειας!

Σας ευχαριστώ όλες και όλους !

Ακολουθούν οι υποψήφιοι  του συνδυασμού

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ-ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ  «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ

1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Αηδώνη Δήμητρα του Θωμά
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ακρίβης Κωνσταντίνος του Αριστείδη
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Αλεξανδρής Ηλίας του Δημητρίου
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Αλφαντάκης Μιχαήλ του Περικλή
5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Αρβανίτης Περικλής του Μιλτιάδη
6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Αργυρός Λεωνίδας του Νικολάου
7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΥΡΟΥ Αυγέρης Αναστάσιος του Θεοκλή
8 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Βρυώνης Σπυρίδων του Μιχαήλ
9 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Γεωργοκίτσου Σπυριδούλα του Αντωνίου
10 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Γιαννάκης Παντελεήμων του Κωνσταντίνου
11 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Γιαννούλη Σοφία του Δημητρίου
12 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Γκόγκας Γρηγόριος του Κωνσταντίνου
13 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Δαρδαμάνης Ιωάννης του Αποστόλου
14 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΑΛΟΓΓΟΥ Δήμα Παρασκευή του Παναγιώτη
15 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Δήμας Βασίλειος του Γεωργίου
16 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΥΡΟΥ Δημολίτσα Μαρία Ευαγγελία (Μαριλίτα) του Γεωργίου
17 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Δράκος Παναγιώτης του Συμεών
18 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ζάχος Βησσαρίων (Άρης) του Νικολάου
19 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ζέρβας Φώτιος του Ελευθερίου
20 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ζιώγα Αλεξάνδρα (Άντα) του Ευαγγέλου
21 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Κακιούζης Χαράλαμπος του Χρήστου
22 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΑΛΟΓΓΟΥ Καμπέρη Βιργινία του Θεοδώρου
23 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΑΛΟΓΓΟΥ Κατέρης Κωνσταντίνος του Χρήστου
24 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Κάτσανος Χρήστος του Σπυρίδωνα
25 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΥΡΟΥ Κατσαούνου Γρηγορία του Αθανασίου
26 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Κόκκαλης Σπυρίδων του Σταύρου
27 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Κοκκίνης Γεώργιος του Μάρκου
28 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΑΛΟΓΓΟΥ Κόττας Αθανάσιος του Σωτηρίου
29 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Κόττας Δημήτριος του Βασιλείου
30 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Κουμπής Γρηγόριος του Αθανασίου
31 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Κουτρούμπα-Σόφη Κωνσταντίνα του Νικολάου
32 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Κυριαζής Ευάγγελος του Αντωνίου
33 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Κωνσταντινίδου Σταυρούλα (Βέρα) του Χρήστου
34 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Λάζαρης Γεώργιος του Ελευθερίου
35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Λούπας Χρήστος του Ηλία-Γεωργίου
36 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Μάκης Χρήστος του Γεωργίου
37 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ματέρης Κωνσταντίνος του Χαράλαμπου
38 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Μικρούλη Μελίνα του Ιωάννη
39 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Μπαρά – Χαλκή Πολυξένη (Ξένια) του Ανέστη
40 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΑΛΟΓΓΟΥ Μπάρκας Γεράσιμος του Γεωργίου
41 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΥΡΟΥ Μπέλλος Σπυρίδων του Χρήστου
42 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Μπίτσιου Παρασκευή (Βούλα) του Κωνσταντίνου
43 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ντόμαρης Αντώνιος του Ιωάννη
44 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ντόντης Γεώργιος του Χρήστου
45 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΥΡΟΥ Παγγές Νικόλαος του Δημητρίου
46 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Παπαγιάννη Χαρίκλεια (Χαρά) του Ναπολέων
47 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΑΛΟΓΓΟΥ Παπαδόπουλος Σπυρίδων του Γρηγορίου
48 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΥΡΟΥ Παπασταύρου Βασιλική του Αθανασίου
49 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΑΛΟΓΓΟΥ Παπαχρήστου Φωτεινή (Φωφώ) του Σπυρίδωνα
50 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΑΛΟΓΓΟΥ Παππά Ελένη του Τρύφωνα
51 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΥΡΟΥ Παππάς Θωμάς του Αρισταγόρα
52 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Πασσάς Γεώργιος του Ευθυμίου
53 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Πάτσης Σωτήριος του Γεωργίου
54 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΥΡΟΥ Πεϊνιρτζόγλου Πολυξένη του Γεωργίου
55 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Πλαστήρας Κωνσταντίνος του Χρήστου
56 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Πουλιάνος Σπυρίδων του Χρήστου
57 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Πουρναρόπουλος Αναστάσιος (Τάσος) του Κίμωνα
58 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ρεκατσίνας Σπυρίδων του Ερωτόκριτου
59 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ροντογιάννη Παναγιώτα του Σωτηρίου
60 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ρούγκας Αναστάσιος του Γρηγορίου
61 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Σακκάς Σπυρίδων του Λεωνίδα
62 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Σαραμπασίνας Παύλος του Ελευθερίου
63 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΑΛΟΓΓΟΥ Σαριάνογλου Γεώργιος του Παναγιώτη
64 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΥΡΟΥ Σιγιάννη Αικατερίνη του Γεωργίου
65 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Σφονδύλη Θεοδώρα του Βησσαρίωνα
66 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΑΛΟΓΓΟΥ Σωτηροπούλου Ροδάνθη του Σωκράτη
67 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Τζαμουράνος Ιωάννης του Χρήστου
68 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Τζουμελέκας Αλέξανδρος του Κωνσταντίνου
69 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Τόσκας Κοσμάς του Χαραλάμπους
70 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΟΥΡΟΥ Τούση Μαρία του Σπυρίδωνα
71 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Τσίπης Αντώνιος του Σπυρίδωνα
72 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Τσούτσης Ιωάννης του Χαραλάμπους
73 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Φάης Θεοφάνης του Αδάμ
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ανδρέου Μιράντα του Λεωνίδα
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Αντωνίου Γεώργιος του Δημητρίου
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Βαρτελάτος Παναγιώτης του Πέτρου
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Βέκιου Λαμπρινή του Παναγιώτη
5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Βρεττός Κωνσταντίνος του Δημητρίου
6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Γαλανός Σωτήριος του Δημητρίου
7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Γιαμά Αθηνά του Χρήστου
8 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Γκόλιας Δημήτριος του Αλκιβιάδη
9 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Γκούμα Μαριέττα του Σωτηρίου
10 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ευθυμίου Ελευθερία (Ρία) του Βασιλείου
11 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ζάχος-Παπαφώτης Χρήστος του Ελευθερίου
12 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ζώνιου Μαρία του Κωνσταντίνου
13 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Κατωπόδη Βασιλική του Θωμά
14 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Μαντούσης Σπυρίδων του Δημητρίου
15 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Μάρος Άγγελος του Δημητρίου
16 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Μπαρκαγιάννης Γεώργιος του Βασιλείου
17 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Νικολού Γκόλφω του Παναγιώτη
18 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ντάνος Ευάγγελος του Γεωργίου
19 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ντόντορος Βασίλειος του Ηλία
20 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ξενάκης Θεόδωρος του Έσπερου
21 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Παναγοπούλου-Λεοπούλου Ελένη του Διονυσίου
22 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Πλέουρας Νικόλαος Ζήσης του Αλεξάνδρου
23 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Σάλιαρη-Μαργιώλου Ειρήνη του Θεόφιλου
24 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Σάλιαρης Ερωτόκριτος (Ερρίκος) του Παναγιώτη
25 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Σιανού Χάϊδω του Σωτηρίου
26 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Τσακαρδώκης Γεράσιμος του Ευσταθίου
27 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Χασιώτης Νικόλαος του Γεωργίου
28 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Χήτος Ευάγγελος του Φωτίου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ Αρβανίτης Ιωάννης του Δημητρίου
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ Δήμας Θεοφάνης (Φάνης) του Θωμά
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ Λιόντος Κωνσταντίνος του Νικηφόρου
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ Πασσάς Χρήστος του Σπυρίδωνος
5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ Τασούλη Σταματία του Ευάγγελου
6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ Τσαούση Ιωάννα (Άννα) του Γεωργίου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΚΑ Κατσάνου Δήμητρα του Ανδρέα
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΚΑ Μπέλλος Τιμολέων του Αχιλλέα
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΚΑ Νάτσος Χρυσοβαλάντης του Ελευθερίου
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΚΑ Νάτσου Ιωάννα του Κωνσταντίνου
5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΚΑ Πάσχου Ζηνοβία του Ταξιάρχη Νικήτα
6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΚΑ Σάλιαρης Δημήτριος του Σταύρου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ Κοτζαμουράτογλου Αποστολία του Χαραλάμπους
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ Παπαδόπουλος Σταύρος του Αντωνίου
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ Πάσχος Δημήτριος του Παναγιώτη
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ Πάσχου Ευαγγελία του Κωνσταντίνου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΩΝ Πιστιόλας Δημήτριος του Παναγιώτη
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΡΑΧΟΥ Καλόγηρος Ιωσήφ του Ηλία
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΡΑΧΟΥ Κασκάνης Θωμάς του Παντελή
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΡΑΧΟΥ Λουκά Χρυσούλα του Γρηγορίου
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΡΑΧΟΥ Ποντίκη Χριστίνα του Βασιλείου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ Πάντας Αθανάσιος του Κωνσταντίνου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΑΡΙΝΑΣ Κατσανάκη Κασσάνδρα του Χαραλάμπους
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΑΡΙΝΑΣ Κορμαρής Θεόφιλος του Ιωάννη
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΑΡΙΝΑΣ Παππά Μαρία του Κωνσταντίνου
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΑΡΙΝΑΣ Τζίμας Κωνσταντίνος του Θωμά
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Βλάρα Σταυρούλα του Χαραλάμπους
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Κολιός Γεώργιος του Δημητρίου
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Κουμπούλης Χρήστος του Νικολάου
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Μυριούνης Κωνσταντίνος του Ηλία
5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Ρούγκα Κωνσταντίνα του Γεωργίου
6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Τσιάπης Γεώργιος του Παύλου
7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Τσούτση Αγγελική του Λαζάρου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΠΗΓΗΣ Τζίμας Σταύρος του Ελευθερίου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ Βασιλαποστόλης Κωνσταντίνος του Δημητρίου
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ Κατζιώτη Σταυρούλα του Ιωάννη
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ Μπάρκα Αικατερίνη του Βασιλείου
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ Χριστοπούλου Κωνσταντίνα του Νικολάου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΜΨΟΥΝΤΟΣ Αδαμίδη Δανάη Κωνσταντίνα του Ανδρέα
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΜΨΟΥΝΤΟΣ Ελευθεριάδου Μαρούλα του Γεωργίου
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΜΨΟΥΝΤΟΣ Ζώτος Βασίλειος του Χρήστου
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΜΨΟΥΝΤΟΣ Κούρτη Ασπασία του Σπυρίδωνα
5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΜΨΟΥΝΤΟΣ Μαρτίδης Αλέξανδρος του Παύλου
6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΜΨΟΥΝΤΟΣ Φουντούκογλου Βασίλειου του Σάββα
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΣΙΝΩΠΗΣ Βουλιστιώτης Αντώνιος του Παναγιώτη
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΣΙΝΩΠΗΣ Καλαϊτζόγλου Γεωργία του Παντελή
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΣΙΝΩΠΗΣ Σαρηγιαννίδου Σουσάννα (Σουζάννα) του Κυριάκου
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΣΙΝΩΠΗΣ Σιβρίδη Κωνσταντίνα του Σπυρίδωνα
5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΣΙΝΩΠΗΣ Τερζόγλου Χρήστος του Παύλου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΙΖΩΝ Δρίβας Κωνσταντίνος του Σωτηρίου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ Βασιλάκος Δημήτριος του Γεωργίου
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ Ντούσκα Φωτεινή του Αναστασίου
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ Παππά Ευδοξία του Κωνσταντίνου
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ Παππάς Δημήτριος του Σπυρίδωνος
5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ Τσάτσου Βάϊα του Φωτίου
6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ Τσόλκας Κωνσταντίνος του Κοσμά
7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ Υφαντής Παύλος του Σωτηρίου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΡΟΥ Βάρλας Χρήστος του Γερασίμου
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΡΟΥ Γκούρας Σπυρίδων του Όθωνα
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΡΟΥ Κάτσινου Αικατερίνη του Κωνσταντίνου
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΡΟΥ Κόττης Αντώνιος του Αποστόλου
5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΡΟΥ Κουτσοχρήστου Αθηνά του Σωτηρίου
6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΡΟΥ Λαδιά Χρυσούλα του Γεράσιμου
7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΡΟΥ Φλούδας Σπυρίδων του Θωμά
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΡΑΧΗ Παπαγιάννης Κωνσταντίνος του Αθανασίου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΡΥΣΟΥΛΑΣ Κολιοφώτης Χρήστος του Δημητρίου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Λιώλης Χρήστος του Μιχαήλ
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΟΥ ΣΦΗΝΩΤΟΥ (ΣΦΗΝΩΤΟΥ) Κατσούκης Γεώργιος του Ευαγγέλου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΕΥΜΑΤΙΑΣ Δρόσος Χρήστος του Βασιλείου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΚΙΑΔΑ Γιαννάκη Ελένη του Ιωάννη
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΚΙΑΔΑ Τζόκας Παναγιώτης του Βασιλείου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ Βέργου Άννα του Γεωργίου
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ Γεωργατσέλης Αθανάσιος του Νικολάου
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ Γιώτη Αλίκη του Γεωργίου
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ Κάτσανου Αλεξάνδρα του Στεφάνου
5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ Πέτρου Σπυρίδων του Αχιλλέα
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΣΤΡΟΥ Γκλιάτης Μιχαήλ του Φώτιου
1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΟΥ Κεχρά Αλεξάνδρα του Ευστρατίου
2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΟΥ Μήτση Πολυξένη (Ξένια) του Πολύτιμου
3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΟΥ Σίσκας Ηρακλής του Βασιλείου
4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΟΥ Σπυράκος Γαβριήλ του Χρήστου
5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΟΥ Τάκης Δημήτριος του Χαραλάμπους
6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΟΥ Τσάιμου Μερόπη του Ιωάννη
7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΩΠΟΥ Τσούτση Μαρία του Νικολάου
Προηγούμενο Άρθρο

“Με πρόγραμμα στους πολίτες” : Η καμπάνια με περιοδείες του Σπύρου Ριζόπουλου

Επόμενο Άρθρο

Πιλοτική εγκατάσταση ηλιακών φωτιστικών οδοφωτισμού στον Δήμο Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...