Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 11:44

Ο μοναδικός Αλέξανδρος Τσουβέλας έφερε τις ”Παρενέργειες” στην Πρέβεζα (βίντεο)

Ο δημοφιλής κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας γεννημένος στην Άρτα, βρέθηκε στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα στην ταβέρνα ”Βαθύ” για μία μοναδική παράσταση γεμάτη γέλιο, ατάκες, πειράγματα με τον μοναδικό του τρόπο.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έφερε τις “Παρενέργειες” σε ένα γεμάτο από κόσμο κατάστημα, όπου για δύο ολόκληρες ώρες γελούσαν και έκλαιγαν ταυτόχρονα από τις ατάκες του..

Οι ”Παρενέργειες”, η παράσταση που έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και ετοιμάζεται να ταξιδέψει και στο εξωτερικό δεν άφησε κανέναν από τους παρευρισκόμενος που να μην ”πειράξει”.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας ”Βαθύ” Μιχάλη Στασινό

Ο Αλέξανδρος μαζί με τον ηθοποιό Θανάση Παπαγεωργίου με την εκπληκτική ικανότητα του αυτοσχεδιασμού και πάντα μέσα στην επικαιρότητα, σχολίασαν τα κακώς κείμενα του κορονοϊού και πολλών άλλων καθημερινών καταστάσεων.

Η εναλλαγή των φωνών σε συνδυασμό με τα κωμικά σκετς σε ένα μοναδικό σόλο που έπαιρνε διαφορετική τροπή εκεί που δε το περίμενε κανείς, έκανε άπαντες να χειροκροτούν τον μοναδικό Αλέξανδρο Τσουβέλα.

Ο κωμικός έμεινε κατενθουσιασμένος από το κοινό και από ότι πληροφορηθήκαμε δόθηκε ραντεβού για μία ακόμη παράσταση και πάλι στην Πρέβεζα.

Δείτε δύο λεπτά από ένα μοναδικό σκετς αυτοσχεδιασμού στο βίντεο που ακολουθεί:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα προσθήκη με τον μέσο Κώστα Μπαλή για τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (28 Αυγ.- 3 Σεπ. 2022)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...