Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 0:32

Ο Λάζαρος Σπυράκος θα δώσει μαζί μας τον αγώνα για την νίκη της παράταξής μας ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ, την νίκη των πολιτών

Ο Λάζαρος έχει δείξει ικανότητες συνεργασίας και διάθεση προσφοράς,  παράλληλα με μία εμπειρία ως μέλος του τοπικού συμβουλίου Ωρωπού αλλά και ως  βοηθός Νοσηλευτή εργαζόμενος στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λούρου γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες της περιοχής και των δημοτών μας.

Είναι βέβαιο ότι ο Λάζαρος ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος θα δώσει δύναμη στην δύναμή μας, είναι νέος άνθρωποςκαι δυναμικός,  του ευχόμαστε  ολόψυχα καλή επιτυχία.

Ο κ. Σπυράκος σε σύντομη δήλωση ανέφερε:

Σας καλώ να υποστηρίξετε στην υποψηφιότητά μου όπως και όλους τους άξιους συνυποψήφιούς  μου  για το τοπικό συμβούλιοτου Ωρωπού.

Μαζί με τον Γιώργο και τα υπόλοιπα μέλη  του τοπικού συμβουλίου θα δώσουμε έναν έντιμο – καθαρό  αγώνα.

Οι προτάσεις της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ για τα χωριά, η ολοκληρωμένη άποψη του Γιώργουγια τα χωριά και τον Δήμο μας με έπεισαν  να συμβάλω και εγώ με όλες μου της δυνάμεις σε αυτό τον αγώνα.  Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε θετικές αλλαγές και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την κοινότητά μας.

Ευχαριστώ τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίτσα Γεώργιο όπως και τους συνεργάτες του για την πρόσκληση – πρόκληση και την ευκαιρία που μου δίνει να προσφέρω μέσα από την δημοτική παράταξη ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ στον τόπου μου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Την προσοχή σε τηλεφωνικές απάτες εφιστά ο Δήμος Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο: Όχι αιολικά πάρκα στη Λάκκα Σουλίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...