Ο Κυριάκος Παναγιωτίδης τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΣ Αχέρων

Ημερομηνία:

Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του 𝝥𝝖𝝨 𝝖𝝬𝝚𝝦𝝮𝝢 αναλαμβάνει ο κ. Κυριάκος Παναγιωτίδης, απόφοιτος από το 𝝩𝝚𝝫𝝖𝝖 του πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του διπλώματος 𝐔𝐄𝐅𝐀 𝐀’.

Ο κ. Κυριάκος Παναγιωτίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος για την πλήρη λειτουργία και ανάπτυξη της ακαδημίας και της δημιουργίας και εφαρμογής ενός αποτελεσματικού προπονητικού προγράμματος.

Η συνεργασία των δύο πλευρών προσβλέπει στην οικοδόμηση μίας σύγχρονης ακαδημίας, ενός ικανού φυτώριου ποδοσφαιριστών για την 𝐀’ ομάδα.

Στόχος μας δεν είναι απλώς να “φτιάξουμε” καλούς παίκτες. Αλλά σωστούς ανθρώπους με ήθος, σεβασμό και ομαδικό πνεύμα και την άρτια ποδοσφαιρική κατάρτιση των νέων αθλητών, στις κρίσιμες εκείνες ηλικίες, που θα τους προσδώσει τα απαραίτητα εφόδια για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Άλλωστε ο ρόλος του προπονητή στην ακαδημία δεν είναι μόνο να διδάσκει τεχνική και τακτική. Είναι – πάνω απ’ όλα – παιδαγωγικός. Ο προπονητής είναι παράδειγμα, καθοδηγητής, συνοδοιπόρος στο ταξίδι της ανάπτυξης κάθε παιδιού. Η ακαδημία είναι ένας τόπος όπου διαπαιδαγωγούνται οι νέοι μας, αποκτούν αρετές, γίνονται δε μέλος της ομάδας που στο εξής θα υποστηρίζουν.

Στον 𝝥𝝖𝝨 𝝖𝝬𝝚𝝦𝝮𝝢, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Επενδύουμε σε προπονητές που αγαπούν τα παιδιά, που εμπνέουν και καθοδηγούν. Γιατί γνωρίζουμε πως πίσω από κάθε καλό αθλητή, υπάρχει πρώτα ένας καλός άνθρωπος.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απολαυστικός ο Διονύσης Ζάχος στην Πρέβεζα – Γέμισε το Κηποθέατρο με γέλιο, σάτιρα και… προσφορά

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη γέλιο, σάτιρα, μουσική και κοινωνική...

Γιώργος Νίτσα;ς: Η Αυτοδιοίκηση είναι στάση ζωής – Οι αξίες είναι η πυξίδα της δημόσιας ευθύνης

Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι την ανάγκη να σταματήσεις για...

Δύο καλλιτεχνικές διαδρομές συναντιούνται στην Πρέβεζα – Έκθεση ζωγραφικής των Κώστα Καλέντζη και Δέσποινας Μωυσίδου

Μια ξεχωριστή εικαστική συνάντηση φιλοξενείται στην Πρέβεζα από τις...

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Πρέβεζας από τη Γραμματεία Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζας

Με επίκεντρο την κοινωνική προσφορά και τη στήριξη των...