Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 12:34

Ο δρόμος της Αρχαίας Νικόπολης βάφτηκε πάλι με αίμα (video-pics)

Για ακόμη μια φορά ο δρόμος της Αρχαίας Νικόπολης βάφεται με το αίμα ενός συνανθρώπου μας, ο οποίος πήγαινε προς την επιχείρησή του στην Πρέβεζα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν ένα τζιπ με ξένες πινακίδες έκανε αναστροφή και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το κακό είχε γίνει, χωρίς ο ίδιος να καταφέρει να αντιδράσει.

Ένας ελεύθερος επαγγελματίας από την περιοχή Μιχαλίτσι Πρέβεζας, έχασε τη ζωή του το πρωΐ της Παρασκευής στις 10.50 όταν τζίπ κατευθυνόμενο επίσης προς Πρέβεζα προσπάθησε να κάνει αναστροφή χωρίς να ελέγξει αν έρχεται άλλο όχημα από πίσω.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας την τελευταία στιγμή προσπάθησε να φρενάρει, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει με αποτέλεσμα να χτυπήσει πλαγιομετωπικά στην θέση του οδηγού του τζιπ και στην συνέχεια να μπει η μηχανή κάτω από το ογκώδης αυτοκίνητο με τον ίδιο να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της τροχαίας άμεση, για τον απεγκλωβισμό του 48χρονου οδηγού της μηχανής, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά, αφού είχε βαριά τραύματα σε όλο του το σώμα.

Προηγούμενο Άρθρο

Ορίζοντες Ηπείρου: Leasing:  Επανάσταση κοινής λογικής για την ενίσχυση του στόλου των ασθενοφόρων

Επόμενο Άρθρο

Ανάπλαση πλατείας Καναλακίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...