Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 4:04

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εγκαινίασε τις ανακαινισμένες κλίνες του Νοσοκομείου δωρεά του ιδρύματος ”Παύλος Γιαννακόπουλος” (video-pivs)

Στο Νοσοκομείο Πρέβεζας έφτασε λίγο μετά της έντεκα το πρωΐ της Τρίτης ο πρόεδρος του ιδρύματος ‘’Παύλος Γιαννακόπουλος’’ Δημήτρης, προκειμένου να παρευρεθεί στον Αγιασμό των ανακαινισμένων κλινών που έγινε με την χρηματοδότηση του ιδρύματος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με φορείς της Περιφερείας και του Δήμου με τους οποίους συζήτησαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο του νομού μας, με τον πρόεδρο του ιδρύματος ‘’Παύλος Γιαννακόπουλος’’ να δίνει την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να ενισχύει με κάθε μέσω την αναβάθμιση των υποδομών υγείας.

Ο Αγιασμός έγινε στην είσοδο του Νοσοκομείου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου, ενώ το παρών έδωσαν οι βουλευτές Σπύρος Κυριάκης και Κώστας Μπάρκας, ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο αντιπεριφειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δημήτρης Σουμαλεύρης, γιατροί, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και πλήθος κόσμου.

Αμέσως μετά τον Αγιασμό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεναγήθηκε στις ανακαινισμένες κλίνες του Νοσοκομείου, προκειμένου να δει από κοντά το έργο που έγινε.

Για τις επιπλέον χρηματοδοτήσεις τόσο από την περιφέρεια Ηπείρου όσο και από την 6η ΥΠΕ μίλησαν στην κάμερα του ON TV ο Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Γιάννης Καρβέλης.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Συναυλία – αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι φορείς στην κάμερα του ON TV (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...