Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 1:06

Ο δήμος Πρέβεζας κοντά στους ανθρώπους του γηροκομείου (βίντεο)

Η εκπρόσωπος του δημάρχου και ειδική σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Γιώτα Γεωργάκου έδωσε σήμερα το πρωί στο γηροκομείο Πρέβεζας τσουρέκια και άλλα γλυκά με αγάπη δίνοντας παράλληλα και τις ευχές για καλή Ανάσταση και υγεία σε όλους τους ανθρώπους του γηροκομείου Πρέβεζας.

Ο δήμος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται κοντά σε εκατοντάδες συμπολίτες μας που ξεπερνούν τα 1100 άτομα, τόσο στην Πρέβεζα, όσο και στις δημοτικές ενότητες Λούρου και Ζαλόγγου δίνοντας πακέτα με τρόφιμα, σε όλους τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Η διανομή έγινε για την αποφυγή συνωστισμού στο χώρο του ΚΑΠΗ από εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών του δήμου και εθελοντές, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες ανάγκες από την πανδημία του κορονοϊού.

Επίσης ο δήμος επισκέφτηκε και έδωσε τρόφιμα και γλυκά στους ΡΟΜΑ Πρέβεζας, που μένουν στην Βιομηχανική περιοχή.

Η δημοτική αρχή ωστόσο προχωράει και στην διανομή τροφίμων σε περίπου 250 οικογενειών δικαιούχες όλες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών και τους εθελοντές που όλο αυτό το διάστημα συνδράμουν το έργο ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και συμβάλλουν ενεργά στην αντιμετώπιση της κρίσης που διεύρυνε η πανδημία του κορωνοϊού.

Οι ηλικιωμένοι ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για την κίνηση αυτή και μίλησαν την κάμερα του onprevezanews.gr , στέλνοντας τις δικές τους ευχές.

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Η λέσχη φίλων του Παναθηναϊκού Πρέβεζας κοντά στους ανθρώπους του γηροκομείου

Επόμενο Άρθρο

Το onprevezanews.gr από την Καμαρίνα στην τηλεόραση του OPEN (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...