Ο Δήμος Πάργας απέκτησε Δημοτική Αστυνομία

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πάργας ανακοινώνει την επίσημη σύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, με την ορκωμοσία των δύο νέων υπαλλήλων – Δημοτικών Αστυνομικών, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, 18 Μαρτίου 2026, ενώπιον του Δημάρχου Πάργας, κ. Νίκου Ζαχαριά. Οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί, κ. Μαραζώπουλος Θωμάς και κ. Αλεξίου Ευστράτιος, θα αποτελούν πλέον μέρος του νέου Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας.

Με την προσθήκη των νέων στελεχών, η Δημοτική Αστυνομία εδραιώνεται, εξασφαλίζοντας καθημερινή παρουσία στους δρόμους του Δήμου, φροντίζοντας για τη σωστή στάθμευση, την τήρηση της τάξης και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής παραμένει η συνεχής βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η διασφάλιση της ευταξίας στον Δήμο Πάργας.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημέρωνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (3 Μαϊου – 9 Μαϊου 2026)

ΓΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΛΥΤΕΣ ΨΥΧΕΣ του π. Δημητρίου Μπόκου Ένας άνθρωπος...

ΛΙΜΑΝΑΚΙ – Το στολίδι του Ιονίου, ο απόλυτος προορισμός από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στην παραλία του Καναλίου Πρέβεζας, εκεί όπου το απέραντο...

Εκλογές για το Συμβούλιο Νέων στον Δήμο Πρέβεζας – Στις 17 Μαΐου η ψηφοφορία με φυσική και ψηφιακή κάλπη

Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν τα μέλη του Συμβουλίου...