Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 9:08

Ο δήμαρχος Πρέβεζας τίμησε τον Φιλαθλητικό για την άνοδο στην Pre League (video-pics)

 

Σε μια μοναδική εκδήλωση ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος τίμησε την γυναικεία ομάδα του Φιλαθλητικού για την άνοδό της στην Pre League κατηγορία στο βόλεϊ, το απόγευμα του Σαββάτου 17 Ιουνίου.

Η εκδήλωση έγινε στον χώρο κάτω από το δημαρχείο της πόλης με φόντο την παραλία και τον Αμβρακικό Κόλπο και την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες κόσμου και επισκεπτών.

Τα κορίτσια του Φιλαθλητικού έφτασαν στο λιμάνι της Πρέβεζας με καράβι με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν την άφιξη των πρωταθλητριών.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και η πρόεδρος του συλλόγου Ιφιγένεια Τέφα υποδέχθηκαν τις αθλήτριες, δίνοντας όλοι μαζί μια υπόσχεση η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά.

Μάλιστα ο Νίκος Γεωργάκος στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι είναι χαρά και τιμή για την Πρέβεζα η άνοδος αυτή του Φιλαθλητικού σε αυτή τη μεγάλη Εθνική κατηγορία, λέγοντας ότι θα σταθεί αρωγός και τη νέα χρονιά.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ιφιγένεια Τέφα, ευχαρίστησε τα κορίτσια για την υπέροχη αυτή χρονιά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον προπονητή Πέτρο Παπαδόπουλο καθώς και τον δήμαρχο Πρέβεζας για την τιμητική αυτή εκδήλωση.

Αμέσως μετά ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων στις πρωταθλήτριες από τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Δαρδαμάνη.

Ο Νίκος Γεωργάκος παρέδωσε και το κύπελλο στην αρχηγό της ομάδας Αθανασία Τοτσίδου υπό τους ήχους του τραγουδιού ‘’We are the Champion’’.

Από την πλευρά τους οι αθλήτριες του Φιλαθλητικού έδωσαν στον δήμαρχο μία μπλούζα με το όνομά του, μία μπάλα υπογεγραμμένη με τα ονόματα όλων των αθλητριών καθώς και ένα λάβαρο του συλλόγου, ευχαριστώντας τον για την σημαντική βοήθεια που προσέφερε την χρονιά που πέρασε.

Ακολούθησε η ρίψει στεφάνων στην θάλασσα από τον δήμαρχο και την αρχηγό της ομάδας, στην μνήμη των θυμάτων του ναυαγίου ανοικτά της Πύλου που συγκλόνισε τον κόσμο πριν από λίγες ημέρες.

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ευχαριστίες του συλλόγου προς όλους τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά την σπουδαία χρονιά που πέρασε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δίνοντας η πρόεδρος του συλλόγου στον κάθε επιχειρηματία ξεχωριστά από μία μπλούζα του συλλόγου.

Προηγούμενο Άρθρο

Εκδήλωση της Περιφέρειας Ηπείρου στη Λάρισα για την προώθηση του εσωτερικού τουρισμού

Επόμενο Άρθρο

Θερινές εκπτώσεις 2023: Ξεκινούν στις 10 Ιουλίου – Τι πρέπει να προσέξετε

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...