Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 21:58

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας βράβευσε τους αθλητές του ”ΕΥ ΖΗΝ” (βίντεο-φωτογραφίες)

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, υποδέχθηκε το πρωΐ της Τετάρτης στο Δημαρχείο την ομάδα στίβου του Α.Σ ”ΕΥ ΖΗΝ” Πρέβεζας, προκειμένου να βραβεύσει τους αθλητές του για τις επιτυχίες που είχαν σε Πανευρωπαϊκά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Τους αθλητές συνόδευσε η πρόεδρος του συλλόγου Δήμητρα Αδάμου και η προπονήτρια Σίλα Γέροντα.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προπονήτρια κα Γέροντα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τους καλύτερους μαθητές-αθλητές και με την σωστή προπόνηση και καθοδήγησή της έχουν καταφέρει η Πρέβεζα να ακούγεται παντού.

΄΄Ο Δήμος Πρέβεζας και εγώ προσωπικά θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σας και θα σας στηρίζουμε με κάθε τρόπο. Με την ολοκλήρωση των εργασιών και του κλειστού γυμναστηρίου στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας, θα πρέπει να σκεφτούμε και την διοργάνωση αγώνων με Πανελλήνιο ενδιαφέρον, κάτι που έχει να γίνει πάρα πολλά χρόνια” είπε ο κ. Γεωργάκος.Ο Νίκος Γεωργάκος μιλώντας προς όλους τους αθλητές τόνισε είναι πραγματικά πολύ σπουδαίο μαθητές που διαπρέπουν στο σχολείο να διαπρέπουν και στον αθλητισμό, κάνοντας λόγο για παραδείγματα προς μίμηση και για άλλα παιδιά.

”Θα σας περιμένουμε όλους να έρθετε το ΣΚ στους αγώνες των Ακτίων που πραγματοποιούνται στην πόλη μας, να τρέξετε, να συμμετέχετε με κάθε τρόπο” συνέχισε ο κ. Γεωργάκος.Από την πλευρά του συλλόγου η προπονήτρια Σίλα Γέροντας ευχαρίστησε τον δήμο, στο πρόσωπο του Δημάρχου, λέγοντας: ” Σας ευχαριστούμε για την πραγματικά τιμητική κίνηση που κάνετε προς όλους τους αθλητές μας, οι οποίοι παλεύουν καθημερινά, ενώ στους αγώνες καταφέρουν και λαμβάνουν σπουδαίες διακρίσεις, φωνάζοντας το όνομα της πόλης μας όπου και αν πάμε”.

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν κατά σειρά ήταν:

Αντρέα Μίτα – 1ος Πρωταθλητής Ελλάδος στις κατηγορίες Κ18, Κ20, Κ23 και 4ος Πρωταθλητής Ευρώπης
Χριστίνα Αδάμου – 2η στα 200μ. με εμπόδια
Νεφέλη Κίτσου – 2η στο ακόντιο
Αθηνά Ντάτσα – 4η στο βάδην
Σταυρίνα Κουμπούλη – 5η σφαιροβολία
Χρήστος Τζίμας – 1ος μήκος
Μιχάλης Κιτσαντάς – 2ος στα 1200μ.
Δημήτρης Βασιλαποστόλης – 5ος στα 3000μ.
Γιάννης Μπεϊντάρης – 5ος στην σφαιροβολία

Δείτε το βίντεο:

 


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

ΔΕΥΑ Πρέβεζας – Έσπασε κεντρικό αγωγός νερού – Γίνονται εργασίες

Επόμενο Άρθρο

«Υιοθετήθηκαν» από τη Βουλή τα παιδιά του αδικοχαμένου Πρεβεζιάνου πιλότου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...