Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 5:16

Ο Γιώργος Νίτσας ΄΄παίζει΄΄ μπάλα παντού

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ”Ανάπτυξη Τώρα” και υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας, είναι ένας από τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που καθημερινά και για περισσότερο από 20 χρόνια βρίσκεται παντού και δίπλα στους πολίτες.

Ωστόσο αν και μέχρι σήμερα δεν του έχει δοθεί η ”ευκαιρία” από τους δημότες να δείξει αν είναι ικανός να διοικήση του Δήμου Πρέβεζας,  έχει αποδείξει ότι κάθε μέρα που περνά να κερδίζει ολοένα και περισσότερο την αγάπη τους.

Μάλιστα είναι από τους ελάχιστους που συμμετέχει σε σχεδόν όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στον Δήμο Πρέβεζας, ενώ και η κοινωνική προσφορά του συνδυασμού Ανάπτυξη Τώρα είναι μεγάλη.

Να θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της Πανδημίας ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Νίτσας μαζί με δημοτικούς συμβούλους βρέθηκε κοντά τόσο στους υγειονομικούς του Νοσοκομείου Πρέβεζας, όσο και στα σώματα ασφαλείας δίνοντάς τους υγειονομικό υλικό (μάσκες, αντισηπτικά κ.α).

Ο Γιώργος Νίτσας είναι κοντά και στους ανθρώπους με προβλήματα υγείας, όπως τα ΑΜεΑ, δείχνοντάς τους ότι δεν είναι μόνοι τους στην καθημερινότητά τους, ενώ δεν είναι λίγες φορές όπου με παρεμβάσεις και ερωτήσεις στο δημοτικό συμβούλιο τονίζει την αναγκαιότητα πως ο δήμος πρέπει να είναι στο πλευρό τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας αν και έχει χρόνια που έχει κρεμάσει τα παπούτσια ως ποδοσφαιριστής ή προπονητής ποδοσφαίθρου δεν ξεχνάει ποτέ το αγαπημένο του άθλημα και πάντα παρακολουθεί αγώνες τοπικού προωταθλήματος, ενώ βρίσκεται κοντά και συμμετέχει και σε αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Πάργας πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου όπου στο Δημοτικό Γήπεδο Πάργας, αντιμετώπισαν τους παλαίμαχους του ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Γιώργος Νίτσας πήγε στην Πάργα, έδωσε το παρών και φόρεσε την εμφάνιση του Απόλλωνα αγωνιζόμενος για περίπου 60 λεπτά.

Έτσι με όλα τα παραπάνω ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας αν και βρίσκομαστε έναν χρόνο πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, έχει ήδη δηλώσει την υποψηφιότητά του, φόρεσε θα αθλητικά του και παίζει μπάλα… παντού.

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόσκληση Λιμενικού Ταμείου για χορήγηση αδειών υπαίθριας Χριστουγεννιάτικης αγοράς

Επόμενο Άρθρο

«Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...