Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 9:02

Ο Γιώργος Ματζαμόρτος στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στο OPEN ”Τώρα ότι συμβαίνει΄΄

Στην πρωϊνή εκπομπή του OPEN ”Τώρα ότι συμβαίνει” και την Φαίη Μαυραγάνη, βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός επιχειρηματίας της Πρέβεζας Γιώργος Ματζαμόρτος, το πρωϊ της Κυριακής 21 Μαρτίου.

Ο Γιώργος Ματζαμόρτος μίλησε για την μεγάλη αγάπη που έχει για την ζωγραφική, με αποτέλεσμα να δημιουργεί εκπληκτικά έργα αποτυπωμένα σε πίνακες.

Μάλιστα ο Γιώργος Ματζαμόρτος ανέδειξε τους τελευταίους πίνακες που φιλοτέχνησε με την μέθοδο της πυρογραφίας και απεικονίζουν Ήρωες του 1821, όμως Κανάρη, Νικηταρά, Αθανάσιο Διάκο, Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, Οδυσσέας Ανδρούτσο, Νικηταρά, Μάρκο Μπότσαρη, Μακρυγιάννη, Γεώργιο Καραϊσκάκη, Ανδρέα Μιαούλη, Ιωάννη Καποδίστρια και Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Ο Γιώργος Ματζαμόρτος μίλησε στην Φαίη Μαυραγάνη για την σύζυγό του Σοφία και την στήριξη που έχει όλα αυτά τα χρόνια, την αγάπη του για την ζωγραφική και τα μαθήματα αγιογραφίας που πήρε από τον γνωστό Πρεβεζάνο Αγιογράφο Γιώργο Τριανταφυλλίδη, ενώ η σύνδεση ολοκληρώθηκε παρουσιάζοντας την προσωπογραφία της παρουσιάστριας φτιαγμένη με πυρογράφο πάνω σε ένα κομμάτι ξύλου, κάτι το οποίο και θα της στείλει.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο – 10 στην Π.Ε Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 21 Μαρτίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...