Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 2:22

Ο γιος του γνωστού παιδιάτρου Βαγγέλη Μπακόλα, Αποστόλης στο ψηφοδέλτιο της ”Ανάπτυξης Τώρα”

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” δυναμώνει και διαρκώς “μεγαλώνει” σε στελεχιακό δυναμικό, αναπτύσσοντας πλέον δυναμική “καθαρής νίκης” από την πρώτη Κυριακή  στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  μια ακόμη υποψηφιότητα.

Τον Μπακόλα Αποστόλη του Ευάγγελου.

Ο Αποστόλης γεννήθηκε στην Αθήνα και  μεγάλωσε στην Πρέβεζα.

Αποφοίτησε απ’ το 2ο Γενικό  Λύκειο Πρέβεζας και συμμετείχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις με επιτυχία.Εισήλθε  στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην σχολή  Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητισμού (sportmanagement) από όπου και  απέκτησε το πτυχίο του, το 2018.

Επέστρεψε στην Πρέβεζα όπου και ασχολήθηκε ενεργά  στον χώρο του αθλητισμού αλλά και ως εκπαιδευτής κολύμβησης  σε παιδιά ηλικίας 2-10 στο κολυμβητήριο της πόλης.

Εργάστηκε παράλληλα στον χώρο της εστίασης, διατηρώντας  άμεση συναναστροφή τόσο σε κοινωνικό όσο και  προσωπικό επίπεδο με ένα πολύ μεγάλο μέρος  των συμπολιτών του.

Ο Αποστόλης είναι γιος του Παιδίατρου Βαγγέλη Μπακόλα ο οποίος είναι γνωστός για την έντονη κοινωνική και πολιτική σχέση του με τον τόπο μας, μιας και διετέλεσε Πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πρέβεζας, Νομαρχιακός σύμβουλος και  Πρόεδρος του Νομαρχιακού συμβουλίου Πρέβεζας κ.λ.π).

Ο Αποστόλης αφού ευχαρίστησε τον κ. Νίτσα για την τιμητική πρόταση δήλωσε τα εξής:  Η αγάπη για την πόλη μου και  το μέλλον αυτού του τόπου πάντα με απασχολούσε.

Με προβλημάτιζε για το πως μπορώ και εγώ να συνεισφέρω, να συμβάλω σε μια προοπτική ανάπτυξης και βελτίωσης της καθημερινότητας όλων μας.

Λόγοι όμως βιοπορισμού, με οδήγησαν  να συμμετάσχω με επιτυχία σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ  και να ασκώ  πλέον το επάγγελμα του αστυνομικού.

Ήρθε η ώρα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου να συμμετέχω κι εγώ ενεργά, συντασσόμενος πλέον με την προσπάθεια διεκδίκησης της δημοτικής αρχής στον δήμο Πρέβεζας  από την ανεξάρτητη παράταξη <<ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ>>  με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Νίτσα.

Με τον Γιώργο γνωρίζομαι πολλά χρόνια μέσα από τον αθλητισμό  και παρακολουθώντας τον στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει εδώ και πολλά χρόνια για τον τόπο μας.

Είναι ένας δικός μας άνθρωπος που αφουγκράζεται τις ανησυχίες μας, είναι ένας άνθρωπος  της αυτοδιοίκησης, ειλικρινής, έντιμος,  με όραμα και διάθεση προσφοράς.

Στέκομαι με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Γιώργου Νίτσα και της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ για να υποστηρίξω ένα όραμα ανανεωτικό.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η γενιά μου οφείλει να τοποθετηθεί ενεργά για τον πολιτισμό τον αθλητισμό και το αύριο αυτού του πανέμορφου τόπου.

Με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου στην μέχρι τώρα πορεία μου επιθυμώ  να προσφέρω  και εγώ ουσιαστικά στην προσπάθειά του, στην προσπάθεια όλων των συνεργατών του για την αναπτυξιακή προοπτική του δήμου μας.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας καλωσορίζοντας τον Αποστόλη  στη δημοτική παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα» δήλωσε:

Έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να υποδεχόμαστε στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξή μας έναν  νέο και δυναμικό άνθρωπο.

Ο Αποστόλης  μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που η διάθεση προσφοράς και έργου στην κοινωνία μας είναι γνωστή.

Ο Αποστόλης  θα μας βοηθήσει αρκετά ώστε να επικοινωνήσουμε περισσότερο με την νέα γενιά που τόσο έχει χτυπηθεί.

Θα συμβάλει στην διαμόρφωση  προτάσεων που έχουν να κάνουν με το επιστημονικό του πεδίο, αλλά και σε ζητήματα καλύτερης ασφάλειας στην περιοχή μας.

Καλωσορίζουμε τον Αποστόλη  και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.

Με τη βοήθεια των δημοτών αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος. Καλή επιτυχία Αποστόλη.

Προηγούμενο Άρθρο

Συνεχίζει στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου και του συνδυασμού ”Δήμος της καρδιάς μας” ο Γρηγόρης Κουμπής

Επόμενο Άρθρο

Δημοτικές εκλογές δήμου Πάργας – Έντονη κινητικότητα από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Δήμα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...