Κυριακή, 12 Μαΐου 2024, 6:04

Ο Α.Ο Καναλίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα (video-pics)

Στο Coffee Place στην Πρέβεζα ο Α.Ο Καναλίου 2023, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα για το 2024, παρουσία μελών του Δ.Σ και πλήθος κόσμου.

Το παρών έδωσαν ο επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος της ”Ανάπτυξης Τώρα” Γιώργος Νίτσας, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Βρυώνης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας Γιώργος Δημητρίου, η υπεύθυνη οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ Άννα Γκορόγια, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων κ.α.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μουκάνος, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκε στην εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Μιλώντας για τον Α.Ο Καναλίου τόνισε ότι πρόκειται για έναν νεοσύστατο σύλλογο, ο οποίος σύντομα θα βρεθεί να αγωνίζεται στα γήπεδα της Πρέβεζας.

Μέσα στην βασιλόπιτα υπάρχουν τρία φλουριά, όπου ο κάθε νικητής έπαιρνε από ένα δώρο.

Νικητές των φλουριών ήταν η Κωνσταντίνα Ρούγκα, που κέρδισε ένα τραπέζι για δύο άτομα από το εστιατόριο ”Αγνάντι” του Μιχάλη Παππά στον Μύτικα, ο Γιώργος Νόβας, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 50 ευρώ από το Chill Box του Γιώργου Δημητρίου και ο τρίτος νικητής ήταν Αλέξανδρος Κουμπούλης, ο οποίος κέρδισε έναν καθαρισμό δοντιών από τον οδοντίατρο Λούρου Ανδρέα Τυρέκογλου.

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκίνησε από τον Δήμο Πάργας το έργο Ανάπλασης Ιστορικού κέντρου Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση Περιφερειάρχη – Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...