Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 6:41

Ο Αχέρων σταθερά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος

Για ακόμη μια αγωνιστική ο Αχέρων Καναλακίου απέδειξε ότι οι ομάδες ότι έχουν να πούνε το λένε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτό έκανε για ακόμη μια αγωνιστική και μάλιστα απέναντι με έναν αντίπαλο που προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, ωστόσο ο Αχέρων κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει ισάριθμες φορές, αλλά να πάρει μία μεγάλη νίκη που του έδωσε τους τρεις βαθμούς, ενώ ταυτόχρονα να συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος.Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό με τον Τσιούνη, κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 28ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Βέρμπη, κάνοντας το 1-1.

Και ενώ το Καναλάκι πίεζε για να πετύχει και δεύτερο τέρμα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και πάλι στο 37ο λεπτό και πάλι με τον Τσιούνη που ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του.Όμως ο Αχέρων δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι στο 43ο λεπτό ο Πότσης με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία της Θύελλας, κάνοντας το 2-2 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αλλάξαν τα πλάνα τους, όπως κάνουν σε κάθε παιχνίδι και με της κατάλληλες αλλαγές, το παιχνίδι άλλαξε υπέρ τους.

Το 3-2 σημειώθηκε στο 80ο λεπτό με τον Βέρμπη, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Νικολάου στο 92ο λεπτό με εξαιρετική ατομική ενέργεια.Το τελικό 4-2 υπέρ του Αχέρων Καναλακίου κρίνεται απόλυτα δίκαιο για τους γηπεδούχους, αφού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο.

Για τον Αχέρων Καναλακίου αγωνίστηκαν οι: Κωνσταντάκος, Σδράβος, Βασιλειάδης (68ο Μανιώτης), Βασιλάκης, Λαμπρόπουλος, Ντάμπος (75ο Νικολάου), Πότσης, Κυριάκης (90ο Κωνσταντίνου), Βέρμπης, Ντόκος (90ο Εμβραίζογλου), Αναστασιάδης (68ο Ερέκι).

Προηγούμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 9 Μαΐου

Επόμενο Άρθρο

Ξεκινά η μεταφορά των υπηρεσιών του Δήμου Πάργας στο νέο κτήριο στο Καναλλάκι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...