Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 3:20

Ο Αχέρων Καναλακίου ”πέταξε” εκτός κυπέλλου τον Ολυμπιακό Βόλου – Μεγάλη νίκη με 2-1 (βίντεο)

Ο Αχέρων Καναλακίου απέδειξε ότι είναι μία ομάδα που κάθε αντίπαλος θα πρέπει να την υπολογίζει ως αντάξιο απέναντί του, κάτι που φαίνεται ότι δεν έκανε η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, τον οποίο ”πέταξε” εκτός κυπέλλου Ελλάδος, κερδίζοντάς τον με 2-1 στο γήπεδο του Καναλακίου.

Οι Βολιώτες αν και προηγήθηκαν στο σκορ στο 27ο λεπτό με τον Στάμου, ωστόσο ένα μοιραίο λάθος στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έφερε το παιχνίδι στα ίσα, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα 1-1, αφού ο Μαρκοπουλιώτης με αυτογκόλ ”καταδίκασε” την ομάδα του.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έτοιμη να κάνουν την ανατροπή, πιέζοντας σε όλες τις γραμμές του γηπέδου την αντίπαλο ομάδα.

Ο Αχέρων Καναλακίου είχε ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα το 1-1 και οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση.

Εκεί το Καναλάκι με πιο καθαρό μυαλό μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο το γκολ που θα της έδινε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το νικητήριο τέρμα τελικά ήρθε για τον Αχέρων Καναλακίου στο 95ο λεπτό με σκόρερ τον Πανανίκου με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ πολλά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στα υπόλοιπα λεπτά και μέχρι το τέλος του αγώνα ο Ολυμπιακός Βόλου σήκωσε τα χέρια παραδιδόμενος στον Αχέρων, ο οποίος συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά στην εστία των φιλοξενούμενων.

Μάλιστα λίγο έλειψε το Καναλάκι να πετύχαινε και ένα τρίτο τέρμα, ωστόσο το σουτ του Βέρμπη στο 119ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι της εστία του Ξενοδόχοβ,του καλύτερου ίσως παίκτη για την ομάδα του Βόλου σε αυτό το παιχνίδι.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες του Αχέρων έγιναν μία μεγάλη αγκαλιά, απέναντι σε όλους όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου και τους βοήθησαν ψυχολογικά.

Η νίκη του Αχέρων Καναλακίου γράφεται στην ιστορία του Πρεβεζάνικου ποδοσφαίρου μέχρι την επόμενη.

Ημίχρονο: 1-1

Κανονική διάρκεια:  1-1

Παράταση: 2-1

Γκολ:

  • 0-1 27ο Στάμου
  • 1-1 46ο αυτογκόλ ο Μαρκοπουλιώτης
  • 2-1 95ο Παπανίκου απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή

Διαιτητής: Μπακογιάννης Άγγελος (Αθηνών)

Βοηθοί: Ζήρδας Αγγελος (Αθηνών), Τσολακίδης Λυκούργος (Αθηνών)

4ος Διαιτητής: Αλαμπέης Γεώργιος

Παρατηρητής Αγώνα: Πουλημάς Νικόλαος (Κέρκυρας)

Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Φράγκος, Καππίας (90ο+ λ.τ  Σακκάς, 118ο Βέρμπης), Παπανίκου, Ζδράβος, Τσούτσης (76ο Θεοδωράκης), Νταντίδης, Ροβίνας (76ο Γεωργίου), Εμβραίζογλου (65ο Κωσταμένας), Κυριάκης (90ο Νικολάου).

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας):

Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης, Γραικός (84’ Κόκας), Μαρκοπουλιώτης, Στάμου, Κόλα (110’ Χατζής), Ντουάρτε (84’ Σουλεϊμάν), Χάσεκ (71’ Μπάτροβιτς), Χατζηπιρπιρίδης (46’ Βερνάρδος), Κουντουριώτης, Σιαφά.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Πλάνα από sportime24.gr

 

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 1.100 κρούσματα, 24 θάνατοι και 337 διασωληνωμένοι – 4 Π.Ε Πρέβεζας, 17 Π.Ε Ιωαννίνων, 1 Π.Ε Άρτας και 6 Π.Ε Θεσπρωτίας

Επόμενο Άρθρο

Απίστευτη ταλαιπωρία για γονείς και μαθητές λόγω διακοπής νερού…με καθυστερημένη εντολή δημάρχου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...