Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 0:06

Ο Απόλλων Πάργας περιμένει να επιστρέψει στη φυσική του έδρα – Άκαρπες όλες οι προσπάθειες

Από 40 κύματα έχει περάσει το δημοτικό στάδιο της Πάργας, φυσική έδρα του Απόλλωνα, αφού ούτε και στον τελευταίο διαγωνισμό δεν αναδείχθηκε ανάδοχος του έργου, κατασκευής του χλοοτάπητα του γηπέδου.

Οι δύο εταιρείες που είχαν εκδηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες μετά από ενστάσεις που έγιναν εκατέρωθεν, με τον Απόλλωνα όμως να είναι εκείνος που τραβούσε μαρτυρικά το κουπί και αναγκάζονταν να κάνει προπονήσεις ακόμη και σε γειτονικούς νομούς.

Αυτό σήμαινε και έξοδα, αλλά και ταλαιπωρία, για τον  σύλλογο, ο οποίος περίμενε υπομονετικά έστω και στον τελευταίο διαγωνισμό να γίνουν όλα γρήγορα και η επιστροφή του στην φυσική του έδρα να σημάνει την έναρξη μίας νέας πορείας στο πρωτάθλημα.

Μάταια όμως, τόσο η διοίκηση, οι παίκτες, αλλά και ο κόσμος του Απόλλωνα περίμενε και περίμενε, αφού οι δύο υποψήφιες εταιρίες έκαναν καλά, να φτάσουν τον διαγωνισμό στα άκρα.

Έτσι η υπομονή των υπευθύνων εξαντλήθηκε, ενώ τα οικονομικά μεγέθη χρόνο με τον χρόνο αυξάνονταν.

Από την πλευρά του Δήμου Πάργας, ο οποίος ήδη είχε εξασφαλίσει τα χρήματα για την αλλαγή του περιβόητου χλοοτάπητα από το κληροδότημα Βασιλά, είχε δώσει διορία στις δύο εταιρίες να τα βρούνε μεταξύ τους εξωδικαστικά έως 31 Μαΐου, σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμος θα ακύρωνε τον διαγωνισμό.

Η διορία πέρασε, οι δύο εταιρίες δεν τα βρήκαν, με τον Δήμαρχο Πάργας Νίκο Ζαχαριά να δηλώνει στο onprevezanews.gr ότι ήδη έχει δοθεί εντολή στο νομικό τμήμα του Δήμου, προκειμένου να ακυρώσει τον διαγωνισμό.

Από εδώ και πέρα η ιστορία θα επαναληφθεί; Θα υπάρξει εκ νέου διαγωνισμός και καθυστερήσεις;

Τις επόμενες ημέρες πάντως σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο Δήμαρχος Πάργας ο οποίος έχει πάρει την υπόθεση προσωπικά θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Από την πλευρά της πάντως η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας προχώρησε ήδη σε δύο αποτυχημένες γενικές συνελεύσεις, ενώ θα πραγματοποιηθεί και μία Τρίτη την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Σε αυτή την γενική συνέλευση η τωρινή διοίκηση καλεί όλους όσους θέλουν να προσφέρουν στον σύλλογο από οποιοδήποτε πόστο, τον Δήμο καθώς και εκπροσώπους του κληροδοτήματος.

Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

Μετά από τις δυο άκαρπες γενικές συνελεύσεις και την απροθυμία του φιλάθλου κόσμου,όπως και παλαιών και νέων παραγόντων για να συμμετέχουν στο νέο ΔΣ του συλλόγου,αφού κανείς φορέας δεν εγγυάται την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα,το Δημοτικό Στάδιο Παργας Β.Ε. ΒΑΣΙΛΑ,η απερχόμενη διοίκηση αποφάσισε,μετά από παρότρυνση φιλάθλων και με επικεφαλής της πρωτοβουλίας τον Σταυρο Σιανο,όπως καλέσει για 3η και τελευταία όμως φορά,σε νέα Γ.Σ. την Τρίτη 09/06/2020 και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Παργας,με σκοπό τις διεργασίες για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης,σαν ύστατη προσπάθεια,προτού οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο με ότι αυτό συνεπάγεται. Για τον λόγο αυτό,καλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του τόπου (Δήμος,Κληροδότημα Βασιλα κλπ)για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης.
Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουν όλοι το πραγματικό ενδιαφέρον,εμπράκτως.

Προηγούμενο Άρθρο

21.437 μοναδικοί χρήστες ενημερώθηκαν από 1 έως 3 Ιουνίου από το onprevezanews.gr

Επόμενο Άρθρο

Στο δάσκαλο μου με αγάπη!!!… Ποίημα μαθήτριας δημοτικού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...