Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 8:19

Ο αποχαιρετισμός του ιατρού Μάνθου Δαρδαμάνη στο νοσοκομείο Πρέβεζας λόγω συνταξιοδότησης

Διαβάστε το μήνυμα:

Αγαπητοί εργαζόμενοι της Ιατρικής,Νοσηλευτικής και Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Πρεβεζας.
Συμπληρώθηκε ο χρόνος συνταξιοδότησης μου κι’επειδή δεν βρίσκομαι εκεί να σας αποχαιρετήσω δια ζώσης,επιλέγω αυτόν τον τρόπο .
Όταν ήρθα στο Νοσοκομείο (12/12/1994),περιδιάβηκα όλους τους χώρους του Νοσοκομείου από το θυρωρείο ως τα μαγειρεία , προκειμένου να συστηθώ αλλά και να γνωρίσω όλους τους εργαζόμενους και να τους δηλώσω ότι θα είμαι στην διάθεση τους και πέραν των υπηρεσιακών μου υποχρεώσεων , εφ’οσον θεσμική παρουσίαση απο πλευράς Νοσοκομείου δεν υπήρχε ούτε ακόμη υφίσταται.
Όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκα με στόχο την κατά το δυνατόν υψηλού επιστημονικού επιπέδου παροχή ιατρικών υπηρεσιών , την εξυπηρέτηση των ασθενών που υποβάλλονται σ’αιμοκάθαρση, των ασθενών του εξωτερικού ιατρείου και την άμεση ανταπόκριση στα παραπεμπτικά των διαφόρων κλινικών .
Μέριμνα μας ήταν να παρέχονται υπηρεσίες που να καλύπτουν όλο το αντικείμενο της Νεφρολογίας ,χωρίς διαρροή ασθενών σε άλλα Νοσοκομεία.
Μέσα σ’αυτά τα πλαίσια μεταμοσχεύθηκαν 19 ασθενείς ,ο πολύπλοκος προμεταμοσχευτικος έλεγχος των οποίωνέγινε καθ’ ολοκληριαν στο Νοσοκομείο μας.
Η επιστημονική δραστηριότητα του Νεφρολογικού Τμήματος περιλαμβάνει 118 επιστημονικές εργασίες εκ των οποίων 6 σε διεθνή περιοδικά κύρους , κάτι που τεκμαίρεται και απο το γεγονός ότι έχουν αναφερθεί 189 φορές από άλλους συγγραφείς στην διεθνή βιβλιογραφία (citations).
Το 2014 διοργανώσαμε στην πόλη μας Πανελλήνιο Συνέδριο Νεφρολογίας με διεθνή συμμετοχή.
Τόσο απο την θέση του Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος , όσο και από άλλες διοικητικές θέσεις , όπως του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και του Προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου , στόχος μου ήταν η επιτέλεση του καθήκοντος με την πιστή τήρηση των νόμων και των κειμένων διατάξεων.
Η όποια επιτυχία η αποτυχία επαφίεται στην κρίση σας.
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους της Διοικητικής Υπηρεσίας , με τους οποίους εξ’αντικειμένου είχα πιο πολύ συνάφεια.
Εύχομαι καλή συνέχεια και πρόοδο στο Νοσοκομείο και προσωπικά στον καθένα σας.

Μανθος Δαρδαμανης

Προηγούμενο Άρθρο

Άρση απαγόρευσης αλιείας και διακίνησης οστρακοειδών από την ζώνη παραγωγής Διθύρων μαλακίων Μάζωμα

Επόμενο Άρθρο

Επιτροπή τουριστικής προβολής: “Θερινή τουριστική περίοδος στον Δήμο Πρέβεζας και COVID -19”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...