Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 2:08

Ο Αποστόλης Κατσανάκης υποψήφιος με την Ανάπτυξη Τώρα

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε στην αυτοδιοικητική μας ομάδα τον Απόστολο Κατσανάκη ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές Οκτωβρίου 2023.

Ο Αποστόλης είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δραστηριότητα καθώς έχει διατελέσει :

Προπονητής στον Ναυτικό Όμιλο Πρέβεζας στα Τμήματα Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης .

Πρόεδρος στην ΕΛΜΕ Πρέβεζας .

Αιρετός για πολλά χρόνια στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Καθηγητών ( ΠΥΣΔΕ)

Διευθυντής Σχολικής Μονάδας

Τα τελευταία δύο έτη Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας .

Ο Αποστόλης δήλωσε:

Φίλες και Φίλοι,

Συνδημότες και Συνδημότισσες,

στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του  Οκτωβρίου θα συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα.

Με τις ίδιες πάντα αξίες και αρχές που σηματοδότησαν τη μέχρι τώρα εκπαιδευτική αθλητική και συνδικαλιστική μου πορεία, με εμπειρία, με γνώση και με νέες ιδέες πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω ουσιαστικά στο κοινό μέλημα της παράταξής μας για μια ποιοτική καθημερινότητα του πολίτη και στο όραμα για έναν σύγχρονο Δήμο.

Γιατί με αγώνες και καθημερινή προσπάθεια σε διάφορους τομείς για τον καθένα ξεχωριστά, με τόλμη, πίστη, δύναμη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα.

Ζητώ την ψήφο σας με μεγάλο σεβασμό! Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, έτσι ώστε να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην καθημερινή προσπάθεια για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης, του Δήμου μας και την αναβάθμιση της καθημερινότητας σε κάθε γειτονιά.

Στον αγώνα μας αυτό δεν περισσεύει κανείς!

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει:

Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη  ένα άτομο καταξιωμένο στην κοινωνία μας  που υπηρετεί τον τομέα της εκπαίδευσης με ήθος , σεβασμό και έντονη δραστηριότητα .

Ο Αποστόλης θα  μας βοηθήσει με τις γνώσεις του και το μεράκι του για τον αθλητισμό στην ανασυγκρότηση του τομέα του αθλητισμού στο Δήμο μας που δυστυχώς σήμερα είναι σε υποβάθμιση καθώς οι αθλητικές εγκαταστάσεις και γενικότερα η υλικοτεχνική υποδομή αυτών βρίσκονται σε κατάσταση εξαθλίωσης φέρνοντας τον χώρο του αθλητισμού πολλά βήματα πίσω. Επιπλέον υπηρετώντας από καίρια πόστα τον εκπαιδευτικό τομέα θα βοηθήσει   σε ζητήματα παιδείας και στην βελτίωση των κτιριακών υποδομών των σχολικών μονάδων.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα άτομα σαν τον Απόστολο να συμμετέχουν στην  διακυβέρνηση του Δήμου με ήθος, σεβασμό, ενέργεια και  αποφασιστικότητα για να πραγματοποιήσουμε κάτι νέο, όμορφο στα πεπραγμένα του Δήμου.

Η ‘’Ανάπτυξη τώρα’’ είναι σε τροχιά νίκης, φέρνοντας το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας δημιουργώντας ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άτομα που θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας αυτόν τον ευλογημένο τόπο με πυρήνα τον κάθε Δημότη και Δημότισσα χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του Νίκου Ζαχαριά στην Πάργα

Επόμενο Άρθρο

Ανακοίνωση δικηγορικού συλλόγου Πρέβεζας – Κλειστές οι δικαστικές υπηρεσίες 3 Οκτωβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...