Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 3:36

Ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Γρηγόρης Κουμπής μιλάει για όλους και για όλα στο Ράδιο Πρέβεζα

Καλεσμένος στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και στο Ράδιο Πρέβεζα 93, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Πρέβεζας Γρηγόρης Κουμπής.

Ο κ. Κουμπής μίλησε για το θέμα των ημερών όπως αυτό της δημιουργίας Λαϊκής αγοράς στην Πρέβεζα, τις προϋποθέσεις και τους όρους, ευελπιστώντας ότι θα γίνει κάτι το οποίο και θα αγαπήσει ο κόσμος, οι αγρότες, αλλά θα είναι και κάτι που θα μείνει στην πόλη μας.

Ο αντιδήμαρχος ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος του λιμενικού ταμείου μίλησε και για το μέγαλο έργο των κρηπιδωμάτων στην παραλιακή ζώνη της πόλης, ενώ αναφέρθηκε επίσης και για όλα τα θέματα που αφορούν το Λιμενικό Ταμείο.

”Το Λιμενικό ταμείο δεν θα πάρει τα χρήματα από τα καταστήματα της εστίασης που αφορούν κοινόχρηστους χώρους, εφόσον ήταν κλειστές οι επιχειρήσεις” είπε ο κ. Κουμπής δείχνοντας ότι για ακόμη μια φορά ο Δήμος είναι στο πλευρό των επαγγελματιών.

Μίλησε για τον ρόλο του εμπορικού λιμανιού, το υδατοδρόμιο, την τουριστική κίνηση καθώς και για την Πανδημία του κορονοϊού.

Δείτε όλο το απόσπασμα από την συνέντευξη:

Προηγούμενο Άρθρο

Σχέδιο «Πάσχα στο χωριό»: Οι προϋποθέσεις για να μην κάνουμε πάλι Ανάσταση στο μπαλκόνι

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 9 Απριλίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...