Κυριακή, 12 Μαΐου 2024, 6:24

Ο Αλέξανδρος Παπανικολάου στο πλευρό του Γιώργου Νίτσα και της ”Ανάπτυξη Τώρα”

Η  Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” δυναμώνει, εμπλουτίζεται  και διαρκώς “μεγαλώνει” σε στελεχιακό δυναμικό  δίνοντας τόπο και λόγο στην νέα γενιά,  δημιουργώντας πλέον μια  δυναμική “καθαρής νίκης” από την πρώτη Κυριακή  στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμη υποψηφιότητα από την νέα γενιά τον Παπανικολάου Αλέξανδρο.

Ο Αλέξανδρος  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πρέβεζα.

Αποφοίτησε απ’ το 2ο Γενικό  Λύκειο Πρέβεζας και συμμετείχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις με επιτυχία οπού εισήλθε στο  Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών & Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από όπου αποφοίτησε με επιτυχία το έτος 2023.

Ως παραγωγική οντότητα και με την ενεργητικότητα και την όρεξη που διαπνέει το νεαρό της ηλικίας του έχει εργαστεί:

  • Ως γραμματειακή υποστήριξη σε λογιστικά γραφεία.
  • Ως γραμματειακή υποστήριξη σε Συμβολαιογραφικό Γραφείο.

Σήμερα εργάζεται ως Υπεύθυνος Προσωπικού σε γνωστό κατάστημα στην παραλία της Πρέβεζας.

Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τις Σπουδές του στον Οικονομικό Τομέα.

Ο Αλέξανδρος αφού ευχαρίστησε τον κ. Νίτσα για την τιμητική πρόταση δήλωσε τα εξής: Ως νέος άνθρωπος και με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και την ανάπτυξη του τόπου μας,αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά  αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκληση του επικεφαλής του Συνδυασμού ‘’ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ’’ και υποψηφίου Δημάρχου Πρέβεζας κ. Γιώργου Νίτσα.

Ο Γιώργος είναι ένας νέος άνθρωπός, ελεύθερος από κομματικές εξαρτήσεις, με φρέσκιες ιδέες για την ανάπτυξη του τόπου μας, προσιτός στην νέα γενιά και έτοιμος να ακούσει κάθε σκέψη.

Θεωρώντας την πρότασή του μια πρόκληση, την ενασχόληση μου με τα κοινά και  την συμμετοχή μου στον αγώνα για την προώθηση των συμφερόντων τόσο του τόπου μας, των συνδημοτών μας όσο και της νέας γενιάς, δήλωσα μετά από ώριμη σκέψη « παρών» θέτοντας υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος.

Στόχος μου και σκοπός μου είναι να σταθώ δίπλα στον κάθε δημότη με όλη μου την θετική ενέργεια στον αγώνα που θα δώσουμε σαν συνδυασμός για την ριζική αναδιάρθρωση και ανασυγκρότησή του Δήμου μας.

Ενστερνιζόμενος  τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της γενιάς μου  για την εικόνα που παρουσιάζει ο τόπος μας, θα δώσω την μάχη για να πάρει ο Δήμος μας την εικόνα που του αρμόζει, όχι μόνο στον τουριστικό χάρτη, αλλά και σε τομείς που ο Δήμος έχει τις ευκαιρίες και αξίζει  να ενταχθεί.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας καλωσορίζοντας τον   Αλέξανδρο στη δημοτική παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα» δήλωσε:

Έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να υποδεχόμαστε στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξή μας έναν  ακόμη νέο, δραστήριο, και δυναμικό άνθρωπο.

Ο  Αλέξανδρος θα μας βοηθήσει αρκετά ώστε να επικοινωνήσουμε περισσότερο με την νέα γενιά που τόσο έχει χτυπηθεί.

Θα συμβάλει στην διαμόρφωση προτάσεων που έχουν να κάνουν με το επιστημονικό του πεδίο.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.

Με τη βοήθεια των δημοτών αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος.

Καλή επιτυχία Αλέξανδρε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

13ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ – Ένα όμορφο εγχείρημα πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία στην Πρέβεζα!

Επόμενο Άρθρο

Νέα Πνοή (δήμος Πάργας) – Υποψήφιος σύμβουλος ο Δημήτριος Ματσαϊδώνης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...