Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025 - 11:25

Ο αγώνας για να φύγουν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας από τη Νεάπολη (Καμαρινιώτικα) συνεχίζεται

Το Σάββατο 18/1/25, με βάση την απόφαση της τελευταίας μας γενικής συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση των κατοίκων στα Καμαρινιώτικα ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που έχουν τοποθετηθεί στη Μελίνας Μερκούρη 38.

Συγκέντρωση έγινε στην οδό Μανοπούλου (δίπλα στο 6ο δημοτικό σχολείο) όπου ανοίχτηκε πανό και διαβάζονταν το ψήφισμα της γενικής μας συνέλευσης. Αμέσως μετά ακολούθησε πορεία στους δρόμους της γειτονιάς , η οποία πέρασε μπροστά από τη πολυκατοικία στην οποία έχουν τοποθετηθεί οι 5 κεραίες. Η πορεία κατέληξε στο πάρκο του πυροβολικού όπου διαβάστηκαν ξανά τα ψηφίσματα.

Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση του πανό στο πάρκο. Η υλοποίηση της απόφασης της γενικής συνέλευσης συνεχίζεται με συνάντηση με την Ένωση Γονέων Δήμου Πρέβεζας ενώ την επόμενες ημέρες θα κατατεθεί αίτημα για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο στο οποίο θα κατατεθεί ψήφισμα. Η πρωτοβουλία  μας καλεί τη «πρωτοβουλία κατοίκων στον Άγιο Κωνσταντίνο» και τη «πρωτοβουλία κατοίκων του Μύτικα» σε συντονισμό των επόμενων κινήσεων για να φύγουν οι κεραίες από τις γειτονιές μας.

«πρωτοβουλία κατοίκων στα καμαρινιώτικα

ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας»

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Παργινός Βαγγέλης Ζούλας έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό του “The Voice of Greece”

Επόμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκε η α’ φάση των Πανελληνίων σχολικών αγώνων (Δείτε τις πρωταθλήτριες σχολικές ομάδες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...