Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 8:32

Οριστικό: Τέλος στις αγορές click away και click inside από 14 Μαΐου

Τα παραπάνω δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στο ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης. Επίσης, θα επανεξεταστεί το ζήτημα των SMS και όσον αφορά το τρίωρο που έχουν στη διάθεση τους οι καταναλωτές για τις αγορές τους δεν έχει ληφθεί προς το παρόν κάποια απόφαση.

«Δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία στις 15» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι οι περιορισμοί για τον αριθμό των πελατών θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα (07.05.2021) η Επιτροπή των Επιδημιολόγων αξιολογεί την επιδημιολογική εικόνα της χώρας μετά την κινητικότητα των τελευταίων 2 εβδομάδων, από το άνοιγμα σχολείων και λιανεμπορίου. Αναλόγως των δεδομένων που θα προκύψουν, χαράσσουν τα βήματα στο άνοιγμα της χώρας ως τα τέλη του μήνα.

Η Επιτροπή των Επιστημόνων θα εξετάσει και το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας του συνόλου του ερασιτεχνικού αθλητισμού, μετά από πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με τακτικά τεστ και υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο – 8 στην Π.Ε Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Το καλεντάρι της επιστροφής – Πότε και τι ανοίγουν

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...