Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 2:30

Οργάνωσε το τέλειο dinnerparty με αυτά τα 5 tips

Αποφάσισες πως θέλεις να κάνεις ένα dinnerparty για μια ειδική περίσταση που θέλεις να γιορτάσεις. Το να πάρεις την απόφαση ήταν σχετικά εύκολο. Τώρα το πρόβλημα είναι πώς ακριβώς θα προετοιμαστείς για το πάρτι σου. Το βασικότερο είναι να μην αρχίσεις να πανικοβάλλεσαι. Θα δούμε εδώ μαζί μερικά tipsγια το τι μπορείς να κάνεις και το μόνο που θα σου μείνει θα είναι να περάσεις υπέροχα στο πάρτι που διοργάνωσες.

1.     Διάλεξε την ημερομηνία

Εντάξει, αυτό είναι το πιο βασικό βήμα που πρέπει να κάνεις. Επίλεξε μια ημερομηνία που θα σου δώσει αρκετό χρόνο για να προετοιμαστείς. Αλλά που θα δώσει και χρόνο στους καλεσμένους σου να κανονίσουν το πρόγραμμά τους, ώστε να μπορέσουν να παρευρεθούν. Κάλεσε τα άτομα με τα οποία αισθάνεσαι άνετα και περνάς υπέροχα μαζί τους.

2.     Διάλεξε ένα θέμα

Αν διαλέξεις ένα θέμα για το πάρτι, θα είναι και πολύ πιο εύκολο να επιλέξεις το ντεκόρ και τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις για τη διακόσμηση και τις προσκλήσεις που θα στείλεις. Καθώς διανύουμε το καλοκαίρι, ένα καλοκαιρινό-τροπικό θέμα θα ήταν τέλεια ιδέα!

3.     Σχεδίασε το μενού

Θα πρέπει να σχεδιάσεις το μενού από νωρίς, ώστε να μπορέσεις να οργανώσεις την κουζίνα σου και να αγοράσεις όλα τα απαραίτητα υλικά. Θα ήταν καλύτερη ιδέα να επιλέξεις συνταγές τις οποίες γνωρίζεις και έχεις εκτελέσει στο παρελθόν, ώστε να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις τελευταία στιγμή. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να ρωτήσεις τους ανθρώπους που έχεις καλέσει αν έχουν συγκεκριμένες αλλεργίες ή αν ακολουθούν μια vegetarianvegan δίαιτα.

4.     Καθάρισε και διακόσμησε

Κατά προτίμηση όχι τελευταία στιγμή. Το να καθαρίσεις όλο το σπίτι είναι πολλή δουλειά, οπότε θα ήταν καλύτερο να μην έχεις και το μαγείρεμα στον νου σου. Θα πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή στα σημεία όπου θα κάθονται οι καλεσμένοι σου, δηλαδή στο σαλόνι και στην τραπεζαρία. Αν η κουζίνα σου συνδέεται με το σαλόνι πρέπει να είναι και αυτή καθαρή και οργανωμένη! Διακόσμησε τα διάφορα σημεία με στοιχεία που ταιριάζουν με το θέμα που έχεις επιλέξει (για ένα τροπικό θέμα, οι ανανάδες, τα ροζ λουλούδια, τα φοινικόφυλλα και το σιέλ χρώμα είναι εξαιρετικές επιλογές).

5.     Ντύσου κατάλληλα

Θα έχεις πολλές προετοιμασίες, αλλά μην ξεχάσεις να φροντίσεις τον εαυτό σου! Πρέπει να ντυθείς κατάλληλα για το πάρτι σου, γι’ αυτό και πρέπει να επιλέξεις το outfit σχετικά νωρίς. Υπάρχει, βέβαια, και μια εύκολη λύση. Τα φορέματα είναι πολύ πρακτικά, γιατί σε βγάζουν από τη διαδικασία του να πρέπει σκεφτείς συνδυασμούς ρούχων, π.χ. πως θα συνδυάσεις τις αγαπημένες σου γυναικείες μπλούζες. Απλώς φοράς ένα, διαλέγεις και ένα ωραίο αξεσουάρ και είσαι έτοιμη! Το καλό με τα φορέματα είναι ότι διατίθενται σε πολλά διαφορετικά σχέδια και έτσι θα βρεις σίγουρα μία που θα ταιριάζει με το θέμα και το βαθμό επισημότητας του πάρτι σου. Φόρεσέ το με τακούνια, για να γίνει πιο επίσημο ή με αθλητικά για ένα casuallook!

Προηγούμενο Άρθρο

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας γιόρτασε την 111η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης μας

Επόμενο Άρθρο

Ο μικρός Διονύσης ζητεί τη βοήθεια όλων μας για να χειρουργηθεί έγκαιρα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...