Ορίζοντες Ηπείρου: Η χαμένη ευκαιρία της Ιόνιας Οδού και η ουσιαστική αναβάθμιση του δρόμου Ιωάννινα – Καλπάκι

Ημερομηνία:

Σε ένα οδοιπορικό με ουσία και περιεχόμενο στα χωριά του Πωγωνίου προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης.

Η πολυμελής ομάδα περπάτησε σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή στην οποία διεκδικούν την εκλογή τους , κατέγραψαν προβλήματα, συνομίλησαν με κατοίκους και πρότειναν λύσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο ο κύριος Ριζόπουλος συνοδευόμενος από τους Σπύρο Υφαντή, Μάγδα Χαϊδού, Σπύρο Αθανασίου και Έλενα Σταύρου  που εκλέγονται στην Π.Ε. Ιωαννίνων βρέθηκαν στο παρατηρητήριο των πυροσβεστών που επιβλέπει την κοιλάδα του Καλαμά.

Οι υποψήφιοι έδωσαν μια πλήρως ξεκάθαρη εικόνα στον επικεφαλής της παράταξης, για την χαμένη ευκαιρία της Ιόνιας Οδού. Ωστόσο , οι Ορίζοντες Ηπείρου δεν στέκονται απλά στην καταγραφή των προβλημάτων αλλά κάνουν ένα βήμα μπροστά καθώς δίνουν λύσεις και θέτουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα εργαστούν ούτως ώστε να τις πετύχουν.

Κεντρικό θέμα της ατζέντας είναι η αναβάθμιση του οδικού άξονα Ιωάννινα – Καλπάκι. Ο Σπύρος Ριζόπουλος αναφέρει πως δεν θα μείνει σε ευχολόγια αναμένοντας την υλοποίηση του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακκαβιά.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, εκτιμάει ότι το έργο έχει βαλτώσει με μεγαλύτερη ευθύνη της Περιφερειακής Αρχής Ηπείρου. Ωστόσο στην περίπτωση που μετά τις εκλογές αναλάβει την ευθύνη της Περιφέρειας Ηπείρου, θα θέσει σε άμεση προτεραιότητα το δρόμο Ιωάννινα – Καλπάκι, εστιάζοντας σε πραγματικές και ουσιαστικές λύσεις και όχι περιμένοντας να λυθούν τα προβλήματα από μόνα τους από την Αθήνα και την Περιφέρεια απλό θεατή. Στα σχέδια της αναβάθμισης του άξονα Ιωάννινα – Καλπάκι περιλαμβάνεται διαπλάτυνση του δρόμου, δημιουργία χώρου στάθμευσης και άλλες παρεμβάσεις.

https://youtu.be/U926r9ZA8S8

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Άρωμα» Πρέβεζας στη Ροτόντα των Ηνωμένων Εθνών στη Βιέννη

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη, από τις 5...

Σοκ στον Παντοκράτορα Πρέβεζας: Βοθρολύματα πλημμύρισαν υπόγεια κατοικιών – «Καταστραφήκαμε» λένε οι κάτοικοι (video)

Σκηνές απόλυτης απόγνωσης εκτυλίχθηκαν στην οδό Τενέδου, στην περιοχή...

Εταιρεία security αναζητά οδηγούς και συνοδηγούς χρηματαποστολών

Εταιρεία security που δραστηριοποιείται στο κλάδο των χρηματαποστολών με...

Παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών από τη ΛΕΚ Πρέβεζας στους εκπαιδευτικούς του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου

Μία ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη δράση ενημέρωσης και εκπαίδευσης...