Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 2:13

Ορίζοντες Ηπείρου: Έργα φαρσοκωμωδία και απόλυτη αδιαφάνεια της Περιφερειακής Αρχής Ηπείρου

Το οδοιπορικό του Σπύρου Ριζόπουλου έκανε στάση στην  Άρτα. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου μαζί με τον εκλεγμένο και εκ νέου  υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο της Π.Ε. Άρτας  Στάθη Νάνο, βρέθηκαν μπροστά σε ένα έργο πραγματικά ανεξήγητο.

Όπως αναφέρεται στο βίντεο,  η Περιφέρεια Ηπείρου  άναψε το «πράσινο φως» για την υλοποίηση μιας κερκίδας σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στην Άρτα χωρίς να υπάρχει ομάδα στη συγκεκριμένη περιοχή που σημαίνει ότι ποτέ δεν προβλέπονταν να γίνουν αγώνες.

Στόχος του βίντεο είναι να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό ένα μικρό δείγμα του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η νυν Περιφερειακή Αρχή, σπαταλώντας πολύτιμους  οικονομικούς πόρους  σε έργα φαρσοκωμωδία και έχοντας την ισχυρή εντύπωση ότι δεν είναι υποχρεωμένη να λογοδοτεί σε κανέναν.

Πάγια θέση του Σπύρου Ριζόπουλου είναι η απόλυτη διαφάνεια και αξιοκρατία με τον τρόπο που θα λειτουργεί η Περιφερειακή Αρχή.

Προηγούμενο Άρθρο

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ΚΑΠΗ Θεσπρωτικού

Επόμενο Άρθρο

Απάντηση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλεξ. Καχριμάνη σε επερώτηση με θέμα: «για το προσωπικό και τον εξοπλισμό της Πολιτικής Προστασίας»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...