Στο 5o κατά σειρά Camp συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές με Πανελλήνιες και Διεθνείς διακρίσεις στο Ταεκβοντο και στο Κικ Μποξινγκ από περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας και προπονήθηκαν κάτω από τις οδηγίες εμπείρων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και προπονητών της Εθνικής όπως ο Παπαδιώτης Γεώργιος VIII DAN Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας του Ταεκβοντο και προπονητής Εθνικής Ελλάδος Ταεκβοντο, Καζήλας Χαράλαμπος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Ταεκβοντο και Βαλκανιονίκης στα Kettlbel , Ειρήνη Ζώρα Παγκόσμια πρωταθλήτρια Fitness και διπλωματούχος προπονήτρια Fitness, Κατωπόδης Γιώργος Κατωπόδης Πανελλήνιος πρωταθλητής Κικ Μποξινγκ και διπλωματούχος προπονητής της ΓΓΑ, Καββαδίας Ευστάθιος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Εθνικής Ελλάδος στο Κικ Μποξινγκ, Σταμάτη Ευτυχία διπλωματούχος προπονητής της ΓΓΑ Ταεκβοντο και Πρωταθλήτρια Ταεκβοντο ,και Αθανασιάδη Αργυρώ Εκπαιδευτής Ταεκβοντο.
Η εκδήλωση είχε παράλληλα και Κοινωνικό χαρακτήρα αφού όλοι οι συμμετέχοντες ενίσχυσαν το Χαμόγελου του Παιδιού και συνέλεξαν τρόφιμα & φάρμακα τα οποία παραδώσαμε στο Equal Society.
Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι και η παραμικρή συνεισφορά μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή ενός ανθρώπου σε ανάγκη.
Το ΔΣ και ο προπονητής του Συλλόγου επισημαίνουμε τη σημαντικότητα τέτοιων αθλητικών εκδηλώσεων , αφού αποτελούν την βάση του αθλητικού τουρισμού. Για αυτό το λόγο ευχαριστούμε θερμά για την συνδιοργάνωση την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Δήμο Λευκάδας που στηρίζουν τα αθλητικά δρώμενα του συλλόγου μας στο Νομό Λευκάδας και τους αθλητές μας, καθώς και όλα τα μέλη μας που βοήθησαν εθελοντικά στο στήσιμο της εκδήλωσης.
Να σημειώσουμε κάτι πολύ σημαντικό ότι όπως όλα τα αναγνωρισμένα αθλητικά δρώμενα έτσι και το 5o προπονητικό Camp πραγματοποιήθηκε με την έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ελλάδος και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΚΙΚ Μποξινγ .
Στα πλαίσια της παρουσίασης του Fitness αναπτύχθηκε επίσης σε μεγάλο βαθμό και το παιδικό Fitness κάτι που ενθουσίασε τους μικρούς μας αθλητές και που ο ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ θα εντάξει ως άθλημα στο πρόγραμμά του για όλες τις ηλικίες.
Στο τέλος του Camp απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και πτυχία σε όλους τους αθλητές.
Συνεχίζουμε δυναμικά με συμμετοχή σε Διεθνές Camp στο Καρπενήσι με έξι ( 6 ) αθλητες.
Με εκτίμηση το ΔΣ του σωματείου