Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 11:08

Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις του σωματείου εργαζομένων στο τουρισμό-επισιτισμού Πάργας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις που διοργάνωσε το «Σωματείο εργαζομένων στο τουρισμό-επισιτισμό Πάργας» με τη παρουσία του πρόεδρου και του γενικού  γραμματέα της Ομοσπονδίας οι οποίοι μαζί με τη πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του σωματείου μίλησαν σε δύο συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στη Πάργα και στο Καναλάκι στις 20 και 21 Γενάρη. Η Ομοσπονδία παραβρέθηκε στη περιοχή μας μετά από κάλεσμα του σωματείου μας και δεσμεύθηκε ότι θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη περιοχή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν ενώ τη Δευτέρα 22/1 επισκέφθηκε την Επιθεώρηση Εργασίας στη Πρέβεζα όπου συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Ενισχύουμε τις πρωτοβουλίες του σωματείου και ενημερωνόμαστε πριν από οποιαδήποτε συμφωνία για δουλειά από τα μέλη του ΔΣ του σωματείου. Η κλαδική συλλογική μας σύμβαση εργασίας είναι υποχρεωτική και πολύ πάνω από τα «μαύρα» που προσφέρουν πάνω από το κατώτατο μισθό. Στηρίζουμε τους αγώνες του επόμενου διαστήματος ενάντια στη φτώχεια και τη λιτότητα για ριζικές αυξήσεις στους μισθούς και αξιοπρεπείς συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Γραφόμαστε στο σωματείο μας που αποτελεί τη πραγματική μας δύναμη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα νίκη για την ομάδα κορασίδων του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Επόμενο Άρθρο

Ο Βουλευτής Πρεβέζης Σπύρος Κυριάκης μιλάει πρώτη φορά για τον Κ. Μητσοτάκη, για τον YouTuber γιο του, τον σοκαριστικό θάνατο του πατέρα του και το Νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...