Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 12:38

Ολιστικό σχέδιο πρόσβασης και ανάπτυξης στο Πέτα Άρτας (VIDEO)

Στην Άρτα και συγκεκριμένα στο τοπικό διαμέρισμα Πέτα του  Δήμου Νικολάου Σκουφά συνέχισε το οδοιπορικό του ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου είχε δίπλα του τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους  με την παράταξη του  Βάσω Σχισμένου , Δημήτρη Βασιλάκη και  Αποστόλη  Νταβλαντάνη.

Οι υποψήφιοι της Π.Ε. Άρτας έδωσαν στον κύριο Ριζόπουλο μια σαφή εικόνα για τα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Μετά το 2019, οι Ορίζοντες Ηπείρου επαναφέρουν το σχέδιο ανάπτυξης ενός ολοκληρωμένου οδικού δικτύου ούτως ώστε να υπάρξει η δυνατότητα περιήγησης της τεχνητής λίμνης του Πέτα.  Όπως αναφέρεται στο βίντεο , το συγκεκριμένο γεγονός θα δημιουργήσει συνθήκες ήπιας ανάπτυξης,  προσέλκυσης τουριστών και οικονομικής μεγέθυνσης.

Τέλος, ο κύριος Ριζόπουλος τονίζει πως με την υλοποίηση υποδομών βάσει ενός ολοκληρωμένου προγράμματος και όχι τυχαίες παρεμβάσεις εδώ κι εκεί θα δημιουργηθεί το κατάλληλο πλαίσιο για οικονομική ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας και αντιμετώπιση του δημογραφικού.

Προηγούμενο Άρθρο

Ειδικές επιχειρησιακές δράσεις για την πρόληψη της εγκληματικότητας σε όλη την επικράτεια

Επόμενο Άρθρο

Με την υπογραφή του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου και το σημαντικό έργο της ανάπλασης του κόμβου στο Φόρο στην πόλη της Πρέβεζας ύψους 1.080.000€

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...