Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:15

Οι σύλλογοι της Πάργας πρόσφεραν έναν απινιδωτή στο Κ.Υ. Πάργας

Είναι η απόδειξη (μια ακόμη), πως όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα. Οι σύλλογοι της Πάργας ένωσαν τις δυνάμεις τους και με την απλόχερη συνεισφορά των πολιτών του τόπου μας, συγκέντρωσαν πόρους ώστε να διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Πάργας. Αυτοί οι πόροι φυσικά, δεν λύνουν το σημαντικότερο πρόβλημα το οποίο δεν είναι άλλο από την υποστελέχωση του.

Αυτό θα γίνει μόνο μέσα από αγώνες (πολιτών, φορέων, Δήμου κ άλλων). Έως τότε όμως, νιώθουμε την ανάγκη να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, στην καθημερινή τους μάχη. Που δεν είναι άλλη από το να προσφέρουν σε όλους τους ανθρώπους τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Ο απινιδωτής που προσφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, μετά από υπόδειξη του διοικητή του, σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία συνεισφορά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους τους συμπολίτες μας και φυσικά στους άξιους γιατρούς και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας. Εκ των Συλλόγων: Ένωση Ξενοδόχων Πάργας, Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάργας, Σύλλογος Γυναικών Πάργας “Δηιδάμεια”, Θεατρική Ομάδα Πάργας ” Αυλαία”, Εμπορικός Σύλλογος Πάργας, Σύλλογος Εστίασης & Καφέ Μπάρ Πάργας.

Προηγούμενο Άρθρο

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας κάνει το τέλος το χειμώνα… καλοκαίρι-Φαντασμαγορική βραδιά απόψε!

Επόμενο Άρθρο

Πρέβεζα:”Αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση κι αγάπη τη Βάσω Φλούδα, τη σπουδαία νοσηλεύτρια”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...