Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 19:55

Οι προπόνητές Πρέβεζας – Λευκάδας έκοψαν την πίτα τους παρουσία του Γιάννη Πετράκη (video-pics)

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε την Πέμπτη το βράδυ ο νεοσύστατος σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Πρέβεζας – Λευκάδας με επίσημο καλεσμένο τον προπονητή της ΠΑΕ Παναιτωλικού Γιάννη Πετράκη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Εμπορίου και ανάπτυξης Τάσος Δράκος, ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πρέβεζας σε θέματα αθλητισμού Χρήστος Μάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας, ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Ηλίας Φίτσας, ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Ιωαννίνων Ανέστης Ζώης και πλήθος προπονητών.

Την όμορφη εκδήλωση άνοιξε ο γενικός γραμματέας της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Συνδέσμου Κυριάκος Παναγιωτίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στον σκοπό της ίδρυσης του συνδέσμου και τους στόχους που έχουν τεθεί, για να ακολουθήσει ο χαιρετισμός του επίτιμου καλεσμένου Γιάννη Πετράκη, ο οποίος αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της ενασχόλησή του με την προπονητική και τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να καθιερωθεί και να βραβευτεί ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές.

‘’Χρειάζεται πολύ δουλειά και συνεχές διάβασμα’’ είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πετράκης.

Αμέσως μετά ο παλαίμαχος προπονητής Βαγγέλης Γκαρτζονίκας προσέφερε στον Ρεθυμνιώτη προπονητή μια τιμητική πλακέτα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε ο αντιπρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του συνδέσμου προπονητών Βαγγέλης Φίντζος.

Ο χαιρετισμός του Κυριάκου Παναγιωτίδη

Αξιότιμε κύριε Αντιπεριφεριάρχη

Αξιότιμε κύριε εκπρόσωπε του Δημάρχου Πρέβεζα

Αγαπητέ Πρόεδρε της ΕΠΣ

Αγαπητέ Εκπρόσωπε των Διαιτητών

Αγαπητοί Συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι,

 

Αφορμή της σημερινής μας συνάντησης είναι η ανταλλαγή ευχών για την καινούργια χρονιά που μόλις ξεκίνησε αλλά και η καινούργια σελίδα που ανοίγουμε για το τοπικό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας τον Σύνδεσμό μας.

Πέρυσι τέτοιες μέρες, επίσης είχαμε συναντηθεί και θέσαμε με επίσημο τρόπο τις βάσεις για την δημιουργία του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Πρέβεζας και Λευκάδας, του δικού μας συνδέσμου.

Πέρυσι φυσικά σαν μέρος του ΣΠΠ Ιωαννίνων, φέτος σαν αυτοδιοίκητοί οικοδεσπότες, σαν αυτοκέφαλη οντότητα συνδέσμου.

Ήταν η πρώτη μας κίνηση να μετουσιωθούμε σε οντότητα συλλογική, σε σύνολο προπονητών με κοινό τόπο κατοικίας, αλλά και με κοινά όνειρα συνεργασίας για την πρόοδο του τοπικού ποδοσφαίρου

Ο σύνδεσμος που επιχειρούμε να οργανώσουμε, από τις πρώτες μας προκαταρτικές συναντήσεις, απώτερο σκοπό έχει τον σχεδιασμό του ως εικόνα του σπίτι μας.

Επιδίωξη και όνειρο να αποτελέσει την ασπίδα μας, το στήριγμα μας για όποιο ζήτημα χρειασθούν τα μέλη μας.

Μιας οικογένειας που θα αγκαλιάσει τους προπονητές με κοινό τόπο διαμονής, αλλά και με κοινά όνειρα προώθησης του τοπικού ποδοσφαίρου.

Με ελπίδα να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την παράδοση αυτή που ξεκινήσαμε από πέρυσι, καλέσαμε και έχουμε την τιμή να παρευρίσκεται σήμερα κοντά μας, ο Γιάννης Πετράκης, ένας Έλληνας προπονητής, που με την δουλειά του, από το 2005, σε όποιο σύλλογο κι αν βρίσκεται, κρατά σε ψηλό επίπεδο και το όνομα των Ελλήνων προπονητών.

Ο ρεθυμνιώτης προπονητής, έχει οδηγήσει ομάδες σε πρωταγωνιστικό ρυθμό τόσο στην Ελλάδα, όσο και την Κύπρο.

Στην περιοχή μας, είναι η 2Η φορά που βρίσκεται. Την περίοδο 2014-19, στα Γιάννενα στον ΠΑΣ. Και σήμερα στο γειτονικό Αγρίνιο, να βρίσκεται το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Παναιτωλικού.

Ένας προπονητής με γεμάτο ποδοσφαιρικό διαβατήριο, τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής.

Εκτιμώ ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι σ’ αυτή την αίθουσα, αλλά και σε ολόκληρη την ελληνική οικογένεια των προπονητών, αναγνωρίζουμε την αξία του και θεωρώ ότι είναι μέγιστη τιμή για τον Σύνδεσμό μας, να παρευρίσκεται σ αυτή την χρονική συγκυρία, της επίσημης κοπής πίτας σαν ΣΠΠ Πρέβεζας – Λευκάδας πλέον, ο Γιάννης Πετράκης.

Αγαπητέ Γιάννη, Αγαπητέ φίλε, Αγαπητέ συνάδελφε, σε καλωσορίζω επίσημα στο σπίτι μας, εκ μέρους όλων των συναδέλφων και των παρευρισκόμενων σήμερα εδώ.

Προηγούμενο Άρθρο

Το Ninos Grand Beach & Resort αναζητά προσωπικό

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Τάσου Δράκου με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...