Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 1:32

Οι Πιο Όμορφοι Βαπτιστικοί Σταυροί Και Παραμάνες Για Κορίτσια Και Αγόρια

Ο βαπτιστικός σταυρός δίνεται από τη νονά και τον νονό στο βαφτιστήρι και έχει κατά κύριο λόγο συμβολική αξία. Ωστόσο, ένας καλαίσθητος σταυρός με τα χρόνια μετατρέπεται εύκολα σε ένα υπέροχο κόσμημα τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.

Στο Xriso Kosmima μας περιμένουν πάντα σταυροί, αλλά και παραμάνες, κομψού σχεδιασμού και εξαιρετικής ποιότητας που μπορούμε να έχουμε για πάντα στη συλλογή μας, ξεκινώντας από τη μέρα της γέννησής μας.

Προτάσεις για κορίτσια σε πλούσια ποικιλία

Όποιος και αν είναι ο βαπτιστικός σταυρός για κορίτσια που θα επιλέξετε από τον απόλυτο προορισμό κοσμημάτων, είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιάσει. Βρείτε σταυρούς σε πιο λιτά σχέδια ή στολισμένα με ζιργκόν, αμέθυστο, διαμάντια κοπής brilliant και μοναδικές λεπτομέρειες. Από χρυσό 9, 14 ή 18 καρατίων, ο ιδανικός σταυρός βάπτισης για κορίτσι σας περιμένει σε κίτρινο, λευκό ή ροζ χρυσό. 

Αγορίστικοι σταυροί σε υπέροχα σχέδια

Ο βαπτιστικός σταυρός για αγόρι αποτελεί ένα αγαπημένο αντικείμενο, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις το ακολουθεί και στην ενήλικη ζωή του ως κόσμημα. Οι βαπτιστικοί σταυροί της εκπληκτικής συλλογής διακρίνονται από κάθε άποψη και τους βρίσκουμε πάντα σε προσιτές τιμές για κάθε budget.

Παραμάνες με απίθανες λεπτομέρειες

Οι παιδικές παραμάνες αποτελούν ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά δώρα από τους συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας προς ένα νεογέννητο μωρό. Στο Xriso Kosmima μπορείτε να ανακαλύψετε την ιδανική παραμάνα σε κίτρινο και λευκό χρυσό 9 ή 14 καρατίων, μέσα από καλαίσθητα κομμάτια με όμορφα στολίδια για κορίτσια και αγόρια.

Περιηγηθείτε στο xrisokosmima.gr, πραγματοποιήστε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα με ένα click και παραλάβετέ τη με άμεση παράδοση σε όλη την Ελλάδα!

Προηγούμενο Άρθρο

FED CUP: Ελλάδα-Λετονία 3-0: Νίκη και στο διπλό για την Ελλάδα

Επόμενο Άρθρο

Προϊόντα Με H4CBD Και H3CBN Για Την Απόλυτη Ευεξία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...