Οι ΟΡΝΙΘΕΣ και η Sold Out παράσταση στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πρέβεζας

Ημερομηνία:

spot_img

Σε ένα κατάμεστο Ρωμαϊκό Ωδείο, αφού η θεατρική παράσταση ήταν Sold Out, παρουσιάστηκαν στο κοινό της Πρέβεζας οι ΟΡΝΙΘΕΣ του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη.

Το κοινό είχε κατακλύσει από πολύ νωρίς τον χώρο του Θεάτρου περιμένοντας υπομονετικά την εξαιρετική θεατρική που παρουσιάζεται σε όλη την Ελλάδα, κατά την θερινή περίοδο.

Ο Άρης Μπινιάρης καταπιάνεται πρώτη φορά με την αρχαία κωμωδία και, λίγο πριν την επιστροφή του στην Επίδαυρο (μετά τους «Πέρσες» και τον «Προμηθέα Δεσμώτη»), ήρθε με τους “Όρνιθες” του Αριστοφάνη στην Πρέβεζα, στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης το Σάββατο 20 Ιουλίου.

Στην κορυφαία αυτή κωμωδία, αν και η πλοκή ήταν φανταστική, η θεματική της ήταν αληθινή και ουσιώδης:  οι «Όρνιθες» παρουσιάσαν μια καινούρια αρχή, η οποία έπρεπε να γίνει έξω από την ανθρώπινη κοινωνία, μακριά από τον κορεσμό, την παρακμή και τη διαφθορά.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Γιώργος Χρυσοστόμου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Πεισθέταιρου και του Ευελπίδη, ο πρεβεζάνος ηθοποιός Κώστας Κορωναίος στον ρόλο του Έποπα και οι Μιχάλης Βαλάσογλου, Στέλιος Ιακωβίδης, Θανάσης Ισιδώρου, Τάσος Κορκός, Σοφία Κουλέρα, Αυγουστίνος Κούμουλος, Μαρία Κυρώζη, Ερρίκος Μηλιάρης, Μάριος Παναγιώτου, Κυριάκος Σαλής, Αλεξία Σαπρανίδου, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Ειρήνη Τσέλλου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, λαμβάνοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών στο τέλος της παράστασης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σπύρος Κυριάκης: Ειδική ποσόστωση για τους μαθητές του Δήμου Πρέβεζας που συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις!

Υπογράφηκε σήμερα από την Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού...

Δήμος Ζηρού: Ένα κρίσιμο ερώτημα για την υγειονομική κάλυψη της περιοχής… άρθρο της Μαρίας Χήτα

Η πρόσβαση στο επείγον περιστατικό δεν μπορεί να εξαρτάται...

Ενημερωτική δράση στο ΚΑΠΗ Φαναρίου για την προστασία των ηλικιωμένων από περιστατικά εξαπάτησης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, πραγματοποιήθηκε την...

Β.Α.Μότσαρτ: ”Έτσι κάνουν όλες” – Ζωντανά από την Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου  στις 8:00μμ Οι βραβευμένες ζωντανές μεταδόσεις της...